Kolme opiskelijaa Salosta pääsi ammattitaidon SM-finaaliin – loppukilpailu kisataan toukokuussa Espoossa

0
Salon seudun ammattiopistosta seitsemän opiskelijaa osallistui Taitaja-semifinaaleihin ja kolme pääsi finaaliin.

Ammattitaidon SM-kilpailun Taitaja2023:n semifinaaleja kisattiin viime viikolla ympäri Suomea.

Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Semifinaaleihin osallistui yli 1 600 opiskelijaa, ja he kilpailivat yhteensä 47 lajissa.

Salon seudun ammattiopistosta semifinaaleihin osallistui seitsemän opiskelijaa, ja heistä kolme pääsi jatkoon. Finaaliin pääsivät Tomi Vesterinen, CAD-suunnittelu (teknisen suunnittelun perustutkinto) sekä Danel Pärtelson ja Lucas Kytösaari, kokki, parikilpailu (ravintola- ja catering-alan perustutkinto).

Taitaja2023-finaali järjestetään 8.–11. toukokuuta Espoossa.