Lasten Laulukaupungin julistekilvassa visioidaan tulevaisuuden kulkuneuvoja – salolaiskoululaisten työt esillä Plazassa talvilomaviikon ajan

0
Lasten Laulukaupunki ry:n julistekilpailussa on tänä vuonna mukana yhteensä 176 työtä salolaisilta alakoululaisilta.

Kauppakeskus Plazassa on esillä salolaiskoululaisten piirustuksia tulevaisuuden kulkuneuvoista. Piirustukset liittyvät Lasten Laulukaupunki ry:n julistekilpailuun, johon toimitettiin yhteensä 176 työtä useasta paikallisesta alakoulusta.

Piirrosten joukosta valitaan kolme työtä Lasten Laulukaupungin tämänvuotiseen tapahtumajulisteeseen. Lisäksi piirustuksia käytetään festivaalin markkinoinnissa ja äänitallenteen kansikuvassa.

Lasten Laulukaupunki ry:n tiedotteessa kerrotaan, että kilpailutöissä on esitetty monenkaltaisia ja innovatiivisia näkemyksiä tulevaisuuden kulkupeleistä. Mietinnässä ovat olleet niin ajoneuvon ulkomuoto, liikkumisen tapa, käytettävä polttoaine kuin ilmastoystävällisyyskin.

Kilpailutyöt ovat nähtävillä Plazan toisessa kerroksessa talvilomaviikon ajan. Palkittavat piirustukset määräytyvät yleisöäänten perusteella. Äänestys tapahtuu näyttelytilassa, ja äänestäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Lasten Laulukaupunki ry:n julistekilpailu on pitkäaikainen kevätperinne. Viime vuonna kilpailun voitti Viivi Nieminen Saurun koulusta työllään Aurinkoinen Piknic.

Lasten Laulukaupunki ry:n viimevuotinen festivaalijuliste, jonka visuaalisen pohjan loi Viivi Niemisen Aurinkoinen piknic -piirros. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Lasten Laulukaupungin julistekilpailu kauppakeskus Plazan toisessa kerroksessa 20.–26. helmikuuta.