Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu tapaturman takia työmatkansa Afrikkaan– ”Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä”

2

Rkp:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson peruu työmatkansa eteläiseen Afrikkaan loukkaantumisen vuoksi.

Henriksson kertoi lauantai-iltana Facebook-päivityksessään, että hän kaatui tennistä pelatessaan niin, että hänen käsivarteensa tuli murtuma. Hän kertoo myös loukanneensa polvensa.

– Aina ei kaikki mene niin kuin Strömsössä. Tänään kaaduin niin pahasti, että käsivarteen tuli murtuma, Henriksson kertoi iltayhdeksän jälkeen lauantai-iltana päivityksessään.

Päivityksen yhteydessä Henriksson julkaisi kuvan itsestään käsi lastassa. Hän kiittää päivityksessään myös saamaansa hoitoa Pietarsaaren sairaalassa.

– Nyt kotona ja totuttelen siihen, että minulla on toistaiseksi vain yksi käsi ja yksi jalka tukenani, hän kirjoittaa.

Henriksson on kotoisin Pietarsaaresta Pohjanmaalta.

Henrikssonin oli alun perin määrä lähteä sunnuntaina viideksi päiväksi Etelä-Afrikkaan ja Namibiaan tapaamaan maiden oikeusalan toimijoita ja kansalaisjärjestöjen edustajia. Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi aiemmin muun muassa Vasabladet.

Juttua korjattu klo 8.37: Päivitetty tieto, että HS ei kertonut loukkaantumisesta ensimmäisenä. Aiemmin Henrikssonin loukkaantumisesta kertoi mm. Vasabladet.

Markku Uhari

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K
1 vuosi sitten

Yleensähän lähdetään arvailemaan, mistä johtui. Eräs golffari epäonnistumisestaan syytti ensin kenttää, ei mennyt läpi. Sitten hän yritti vierittää syyn mailalle, ei onnistunut. Oli pallon vuoro, ei sekään. Viimeiseksi oli reiän vuoro, se oli väärässä paikassa. Muita vaihtoehtoja ei nähnyt mahdolliseksi.

Pertti
1 vuosi sitten

Se on hyvä, että perui matkan. Hänellä ei olisi ministerinä ollut mitään tarvetta mennä kyseisiin maihin jollei sitten turistiksi. Se riittää kun Marin kulkee maailmalla, turhaan nekin.