Rock Hotel vaihtoi omistajaa – uudet yrittäjät keventävät musiikkitarjontaa

0
Eveliina Liljaranta ja Marko Toivonen ovat Rock Hotel Salon uudet yrittäjät. Liljaranta on työskennellyt jo aiemmin yrityksen ravintolapäällikkönä.. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Salon Asemakadulla vajaa vuosi sitten toimintansa aloittanut Rock Hotel on vaihtanut omistajaa. Elina ja Juha Mustaruusu myivät yrityksen liiketoiminnan tammikuun lopulla salolaisille Eveliina Liljarannalle ja Marko Toivoselle.

– Terveydellisistä syistä, Juha Mustaruusu kertoo.

– Joudun jäämään pitkälle sairauslomalle, eikä Elinallakaan ole mahdollisuutta pyörittää yritystä. Myös Kauneussalonki Zelina on suljettu, mutta se on tarkoitus avata myöhemmin uudestaan.

– Keikat ja tapahtumat jatkuvat, Eveliina Liljaranta ja Marko Toivonen lupaavat. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Liljaranta toimi aiemmin Rock Hotelin ja sen yhteydessä toimivan Pub Rock Starsin ravintolapäällikkönä. Hän lupaa keikkojen ja muun tapahtumatoiminnan jatkuvan.

– Hotellitoiminta pysyy entisellään, mutta ohjelmapuolta kevennetään musiikillisesti raskaasta rockista enemmän suomirokin suuntaan. Tarjontaa laajennetaan tasaisesti, Liljaranta toteaa.

Muutokset tehdään asiakaskunnan toiveiden mukaan.

– Raskas rock ei ole vetänyt yhtä paljon väkeä kuin asteen verran kevyempi musiikki.

Hotelli ei tarjoile aamiaista, sillä aamiaissali on muutettu darts- ja biljardisaliksi.

– Pubista saa iltaisin pubiruokaa kuten siipiä, burgereita ja kanakoria. Tarjontaa laajennetaan, jos menekkiä on, mutta paikka pysyy baarina, eikä muutu ruokaravintolaksi, Liljaranta linjaa.

Hotellissa on 14 huonetta, joista neljää myydään vain suoraan pubista. Ne sijaitsevat pubin yläpuolella, joten meluhaitta on mahdollinen.

– Muutoksia tehdään asiakaskuntaa kuunnellen, Eveliina Liljaranta ja Marko Toivonen toteavat.. Kuva: SSS/Minna Määttänen