Salo kaupungintalolla keskustellaan hankinnoista – Salo Hankkii -tapahtuma torstaina

3
Salon kaupunki suunnittelee perustavansa Salon Kuntakiinteistöt Oy:n. Kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila

Salo Hankkii -tapahtuma järjestetään tulevana torstaina Salon kaupungintalolla.

Tapahtumassa Salon alueen yrittäjät ja Salon kaupungin hankinnoista vastaavat henkilöt kokoontuvat keskustelemaan kaupungin tulevista hankinnoista sekä yrittäjien tarjoamista palveluista ja tuotteista.

Salo Hankkii -tapahtuma on pidetty kahtena edellisenä vuonna Teamsin välityksellä. Tällöin on ollut mahdollista kohdata pääasiassa vain oman alan yrittäjiä. Tänä vuonna päästään vihdoin paikan päälle kuulemaan hankinnoista ja yritystarinoita.

Tapahtuman avaa Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen. Yleisen hankintainfon lisäksi Salo Hankkii -tapahtumassa on neljä hankintapöytää, joihin sijoitutaan oman toimialan mukaan.

Hankintapöydät ovat: Rakentaminen ja kunnossapito, Kuljetuspalvelut ja liikkuminen, Materiaali- ja irtaimisto- ja IT-laitteistohankinnat sekä Viestintä- koulutus- ja asiantuntijapalvelut.

Tapahtumassa kuullaan myös yritystarinoita salolaisilta yrittäjiltä sekä siitä, miten Salon kaupungin hankinnat ovat yrityksissä näkyneet.

Salo Hankkii -tapahtuma Salon kaupungintalolla 16. helmikuuta kello 9-11.

.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Onnenonkija
3 kuukautta sitten

Miksiköhän verkostoitumisesta tulee Salossa mieleen sana kähmintä…

Erpe
3 kuukautta sitten
Reply to  Onnenonkija

Mitä enemmän on onkijoita sitä enemmän on kähmijoitä. Esim. maakunta maksaa Salon keskustan halvan lämmityksen jalostaen maakunnasta tulevan raaka-aineen polttamalla sitä lämmitykseen sopivaksi, josta maakunta maksaa, eikö pitäisi olla toisinpäin, että tilaaja maksaa, tässäkin tapauksessa lämmönjalostaja maksaa, olisi tasapuolisempaa tasa-arvoa.

Bisnestä ja riiaamista
3 kuukautta sitten
Reply to  Onnenonkija

Salossa ei luonnostaan osata verkostoitua. Muualta tulleet ovat epäilyttäviä kun ei ole yhteisiä tuttuja tai sukulaisia, ei niille puhuta. Nokian aikana taas yhteydenottoja tuli niin paljon, että piti potkia rumempia pois jaloista.

Kaikkea epäillään kähminnäksi, kun ei tunneta koko aihepiiriä. Wanha myyntisanonta on erästä laulua lainaten, että ”moni kyllä silloin kävi luona sen, mutta minä poika tulin toiste”.

Eivät ne sukulaiset ja naapurit riitä leivän tuomiseen. Ei nykyaikana naimakauppojakaan enää synny naapurissa asuvaa serkkua verhojen välistä tuijottamalla. Eikä yksi tapaaminen vieraan kanssa riitä, vaikka olisi kemiaakin. Bisnesten kanssa on sama, vaatii ensitutustumisen ja sitten vakavampaa seurustelua.