Salon seudun psoriasisyhdistys sai valtakunnallista tunnustusta – Tallinnaan tehty retki keräsi kehuja

0
Salon seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Satu Suominen ja rahastonhoitaja Tarja Rounamaa ottivat vastaan tunnustuksen.

Salon seudun psoriasisyhdistys on valittu vuoden 2022 psoriasisyhdistykseksi.

Yhdistys sai valintaraadilta kehuja muun muassa aktiivisuudesta, monipuolisuudesta ja hyvästä työnjaosta.

– Yhdistys on muun muassa kehittänyt hallituksen työnjakoa niin, että vapaaehtoisten työkuorma pysyy maltillisena, psoriasisyhdistyksen tiedotteessa kerrotaan.

Yhdistys saa valintaraadilta kehuja myös yhdenvertaisuuden huomioimisesta. Yhdistys esimerkiksi teki syksyn yhteisen matkan Tallinnaan omalla bussilla, joka oli mukana koko matkan ajan. Tällä tavoin matkalle pystyivät osallistumaan myös sellaiset jäsenet, joiden ei olisi muuten ollut mahdollista liikkua kaupungilla.

– Olemme todella kiitollisia ja iloisia tästä tunnustuksesta! Suuri kiitos kuuluu myös Lounais-Suomen alueen järjestösuunnittelija Hannele Kirveskoskelle, joka on auttanut meitä toteuttamaan ideoitamme, sanoo Salon seudun psoriasisyhdistyksen puheenjohtaja Satu Suominen tiedotteessa.

Psoriasisliitto valitsi vuoden yhdistyksen nyt toista kertaa. Tunnustuksen tarkoituksena on kiittää ja palkita vapaaehtoisia hyvästä työstä sekä innostaa yhdistyksiä kansalaistoimintaan. Palkinnon arvo on 300 euroa.

Valinta julkistettiin psoriasisyhdistysten järjestöpäivillä Hämeenlinnassa viime lauantaina.