SalPa 2 ei saanutkaan kunniaa avata Suomen cupia – lauantain ottelu siirtyi rankan lumisateen vuoksi

0
Miika Koski (vas.), Reino Ruponen, Topi Sistonen, Luukas Talvo ja Valtteri Tapaninen ovat merkitty SalPa 2:n pelaajalistaan. Koski ja Sistonen ovat myös SalPan ykkösjoukkueen sopimuspelaajia. (kuva: SSS-arkisto)

Salon Palloilijoiden kakkosjoukkueen piti saada kunnia pelata vuoden 2023 jalkapallon miesten Suomen cupin avausottelu lauantaina Kupittaalla.

Nyt tuon kunnian saa joku muu seura, sillä ottelu Turun Raittiuskerhoa vastaan siirtyi rankan lumisateen vuoksi.

Cupiin osallistuu tänä vuonna yhteensä 333 joukkuetta. Kyseessä on Palloliiton mukaan maan suurin aikuisten joukkueurheilukilpailu. SalPan Ykkösessä pelaava edustusjoukkue tulee kilpailuun mukaan vasta neljännellä kierroksella.

 

Päivitetty 18.2. klo 14.40: Tieto ottelusiirrosta.