Somero-sarjan toinen kausi nähdään suoratoistona – sarja jäi ilman kanavapaikkaa Alfa TV:n konkurssin takia

0
Kuvassa Somero-sarjan tuottaja Jarmo Korhonen kameran takana Muotiputiikki Helmessä. Arkistokuva Katrin Fuller

Tv-sarja Someron toinen tuotantokausi julkaistaan suoratoistona. Tällä kaudella seurataan Pekkisten perheen muuttoa ja kotiutumista pääkaupunkiseudulta Somerolle.

Maaseutukaupungin elämänmenosta kertovan tv-sarja Someron ensimmäinen tuotantokausi esitettiin Alfa TV:llä vuonna 2021. Sarjaan kuvattiin myös toinen tuotantokausi, mutta Alfa TV:n konkurssin vuoksi se jäi ilman kanavapaikkaa.

Tilanteesta johtuen sarjan tuotantoyhtiö KoDa Productions aloitti neuvottelut muiden tv-kanavien kanssa välittömästi. Sarjalle ei kuitenkaan löytynyt esityspaikkaa vuodelle 2023, koska kanavien ohjelmahankinnat vuodelle 2023 oli jo lyöty lukkoon.

Sarja julkaistaan nyt suoratoistona, jota voi seurata osoitteesta KoDaTv.net tai vaihtoehtoisesti YouTubesta osoitteesta kodatv.somero. Nähtävissä ovat molemmat tuotantokaudet, joita voi katsoa vapaasti äly-tv:llä, tabletilla, puhelimella tai tietokoneella.

Sarjan toisella tuotantokaudella seurataan Pekkisten perheen muuttoa ja kotiutumista pääkaupunkiseudulta Somerolle. Ikkunan maaseutukaupungin elämään avaa sarjassa myös moni yrittäjäpersoona, joista osa on tuttuja jo sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta.