Tuure Kilpeläinen konsertoi Provinssissa maaliskuun lopulla – uutta musiikkia tulossa kuluvan vuoden aikana

0
Tuure KIlpeläinen konsertoi Teatteri Provinssin päänäyttämöllä 31. maaliskuuta. Arkistokuva on vuodelta 2015, jolloin Kilpeläinen esiintyi samalla lavalla. Kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo

Tuure Kilpeläisen Kevättaika-kiertue poikkeaa Salossa Teatteri Provinssissa 31. maaliskuuta.

Kaihon Karavaani -yhtyeestä tunnetuksi tullut Kilpeläinen keikkailee kevään ajan äänitaiteilija Teho Majamäen kanssa. Kiertue on tällä kokoonpanolla ainutkertainen, eikä sitä tiedotteen mukaan tulla näkemään aivan heti uudelleen.

Kilpeläinen on julkaisemassa uutta soolomateriaalia kuluvan vuoden aikana. Kaihon Karavaani jäi viime vuonna määrittelemättömän pituiselle tauolle, eikä sen paluusta ole toistaiseksi tietoa.

Kilpeläinen on paitsi laulaja myös lauluntekijä. Hän on kirjoittanut musiikkia esimerkiksi Vesa-Matti Loirille, Jonna Tervomaalle, Samuli Edelmannille ja Anna Puulle.

Kaihon Karavaanin musiikin siivittämä Valon pisaroita -näytelmä kantaesitettiin Provinssissa viime syksynä. Näytelmä on teatterin ohjelmistossa 17. maaliskuuta saakka.

 

Tuure Kilpeläisen Kevättaika-kiertueen konsertti Teatteri Provinssin päänäyttämöllä perjantaina 31. maaliskuuta kello 19.