Salon hallintojohtajaksi hakijavyöry – paikasta kilvoittelevat muun muassa meteorologi ja lehdenjakaja

2
Salon kaupunki suunnittelee perustavansa Salon Kuntakiinteistöt Oy:n. Kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila

Peräti 31 hakijaa on kiinnostunut Salon kaupungin hallintojohtajan virasta. Hakuaika päättyi torstaina.

Virkaa ovat hakeneet päiväkodinjohtaja Heidi Abrahamsson, hallintojohtaja Helena Engström,  yrittäjä, lakimies Janet Forsberg, vs. hallintojohtaja Anni Hakala, liiketalouden lehtori Marko Hoikkaniemi, johtava ohjaaja Minna Hyvönen, vs. kaupungingeodeetti Mirka Härkönen, talousjohtaja Aino-Liisa Jalonen, hallintopäällikkö Tarja Jouppi, lakimies Joonas Jännäri, pääopettaja Kalle Järvi, lehtori Anu Kauranen, projektinjohtaja Nina Kivi, palvelupäällikkö Raino Laakso, työsuojelupäällikkö Anne Liimatainen, kehitysjohtaja Fredrik Lindström, aluejohtaja Tahir Mahmood, toimitusjohtaja Jose Majanen, tutkimusjohtaja Pasi Malinen, talouspäällikkö Maria Mäkeläinen, käräjäsihteeri Kati Nurminen, toimitusjohtaja Heidi Nygren, ylimeteorologi Henri Nyman, projektikoordinaattori Kateryna Pinchuk, henkilöstöpäällikkö Mervi Raita, toimitusjohtaja Riku Rönnholm, kaupunginjohtaja Olli-Pekka Salminen, johtava asiantuntija Anita Silanterä, tietohallintopäällikkö Sanna Taimen, kunnanjohtaja Päivi Vauhkonen ja mainostenjakaja Verner Vähätalo.

Valintaa valmisteleva työryhmä päättää haastatteluun kutsuttavista maanantaina. Haastattelut pidetään 30. maaliskuuta ja mahdolliset soveltuvuustestit järjestetään viikolla 15. Tavoitteena on, että Salon kaupunginhallitus valitsee uuden hallintojohtajan kokouksessaan 24. huhtikuuta.

Hallintojohtaja johtaa toimialajohtajana koko konsernihallintoa. Hän vastaa kaupungin hallinnon, lakiasioiden ja päätöksenteon prosesseista ja niiden kehittämisestä. Viran kelpoisuusvaatimuksena oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Salon hallintojohtajan kokonaispalkka on 8 100 euroa kuukaudessa. Virka on kaupunginhallituksen alaisuudessa ja esimiehenä toimii kaupunginjohtaja.

Palvelussuhteessa noudatetaan puolen vuoden koeaikaa.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ennustaja
2 kuukautta sitten

Korjaus: ylimeteorologi.

Tavis torilta
2 kuukautta sitten

Nyt on valinnan runsautta ainakin, miten löytää se oikea johtaja.