Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkoi – äänestyspaikkoja on ympäri kaupunkia, myös liikkuva äänestyspaikka palvelee

2
Eduskuntavaalien ennakkoäänestys kestää 28. maaliskuuta saakka. Kuvituskuva: SSS-arkisto

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys käynnistyi keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Salossa on neljä yleistä ennakkoäänestyspaikkaa, jotka palvelevat jokaisena ennakkoäänestyspäivänä eli 28. maaliskuuta saakka. Äänestyspaikat sijaitsevat Salon kaupungintalolla, Kauppakeskus Linjurissa, Halikon Liiketilassa (Halikontie 2) ja Perniön kirkonkylän koululla.

Salossa on lisäksi viisi muuta kiinteää ennakkoäänestyspaikkaa, joissa voi äänestää sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina. Nämä äänestyspaikat ovat Perttelin virastolla, Kiskohallissa, Komisuon koululla, Kuusjoen koululla sekä Suomusjärven sosiaali- ja terveystalolla.

Liikkuva äänestyspaikka kiertää Salon kyliä torstaista sunnuntaihin. Liikkuvan äänestyspaikan reitit ja muut ennakkoäänestämisen paikalliset aikataulut voi katsoa täältä.

Ennakkoäänestää voi missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa Suomessa tai ulkomailla (ennakkoäänestys ulkomailla 22.–25. maaliskuuta). Vaalipäivänä 2. huhtikuuta äänestäminen onnistuu vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeutetulle lähetetettyyn ilmoituskorttiin.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Haku ei tunnista
2 kuukautta sitten

Perttelin virasto?

Salolainen
2 kuukautta sitten

Vanhan Osuuspankin tiloissa Inkereellä oli viimeksi.