FC Halikon pudotuspelipaikka on yhä varmempi asia, vaikka sinetti vielä puuttuukin

0
FC Halikko lähtee puolivälieriin todennäköisesti seitsemänneltä sijalta. Sillä se välttäisi runkosarjaa hallinneen MuSaFutsalin kohtaamisen. Kuva on FC Halikon lauantaisesta kotiottelusta. (kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo)

FC Halikon paikka naisten futsal-liigan pudotuspeleissä on lähes varma asia, vaikka sinettiä ei vielä ole tullutkaan. Vaasalainen FC Sport hävisi vierasottelunsa GFT:lle 0–6 ja jatkaa 18 pisteen saldossa.

FC Halikolla on 24 pistettä, kun pelaamatta on kaksi ottelukierrosta. Kahdeksantena 19 pisteellä oleva RaiFu, yhdeksättä sijaa pitävä Sport ja sen tavoin 18 pistettä kerännyt FTK-Tornio kohtaavat vielä toisiaan.

Ainoa Halikon yhdeksänneksi jäämiseen johtava skenaario on seuraava: 1) joukkue häviää molemmat jäljellä olevat ottelunsa varsinaisella peliajalla. 2) sekä FTK-Tornio että RaiFu voittavat jäljellä olevat pelinsä. Edes tämä ei välttämättä vielä riittäisi, sillä Halikon maaliero on 13 osumaa FTK-Torniota parempi.