Katso video Turun Sanomien lauantain vaalipaneelista: kaksi puolueen puheenjohtajaa, kuusi istuvaa kansanedustajaa, yhteensä kymmenen ehdokasta

0

Salon Seudun Sanomat näyttää suorana lähetyksenä Turun Sanomien vaalipaneelin lauantaina kello 13 alkaen.

Paneelissa on mukana ehdokkaita kymmenestä eduskuntapuolueesta. Paikalla on kaksi puolueen puheenjohtajaa ja kuusi istuvaa kansanedustajaa.

Panelistit on jaettu kahteen ryhmään tämänhetkisen eduskunnan voimasuhteiden mukaan niin, että ensimmäisessä ryhmässä ovat Timo Furuholm (vas.), Sandra Bergqvist (r.), Katriina Hiippavuori (kd.), Jarkko Wallinkoski (liik.) ja Juhani Honkonen (vkk.).

Toisessa ryhmässä ääneen pääsevät Aki Lindén (sd.), Vilhelm Junnila (ps.), Petteri Orpo (kok.), Annika Saarikko (kesk.) ja Sofia Virta (vihr.).

Paneelin aiheina ovat muun muassa Saaristomeri, terveydenhuollon resurssipula, valtion talous ja raidehankkeet. Ehdokkaat saavat myös kommentoida lauantaina julkistettua SSS:n ja TS:n puoluekannatusmittausta.

 

 

Jos lähetysikkuna ei näy yllä, katso striimi tästä.

Vaalipaneelin juontavat Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Jussi Orell ja politiikan toimituksen tuottaja Sari Sarelius.

Paneelin ensimmäinen osa alkaa kello 13 ja toinen osa kello 14. Suoran lähetyksen jälkeen paneeli on katsottavissa videotallenteena tällä sivulla.

 

SALON SEUDUN SANOMIEN oma vaalipaneeli on tiistaina 21.3. kello 17 kauppakeskus Plazassa. Myös tämä keskustelu on nähtävissä sss.fi-sivustolla suorana lähetyksenä.

Turun Sanomat ja Salon Seudun Sanomat kuuluvat samaan TS-Yhtymä mediakonserniin.