Kymmenen haki Salon talousjohtajaksi

0
Salon kaupunki suunnittelee perustavansa Salon Kuntakiinteistöt Oy:n. Kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila

Salon talousjohtajan virka kiinnostaa kymmentä hakijaa.

Kaupungin talousjohtajaksi hakivat vt. talousjohtaja, hallintotieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden maisteri Aino-Liisa Isotupa-Jalonen Laitilasta, talousjohtaja, kauppatieteiden maisteri Markus Maunula Raisiosta,

vs. hallintojohtaja, ekonomi Juha Savela Espoosta, erityisasiantuntija, kauppatieteiden maisteri Jasper Saarinen Kaarinasta,  lehtori, tradenomi YAMK Mervi Koskelainen Kouvolasta, Financial Advisor, kauppatieteiden maisteri Krista Suomalainen ja Helsingin piirin 1. varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen, Master of Business Administration, MBA Marko Joensuu Helsingistä

sekä työnjohtaja, teknikko Toni Kankare, palvelupäällikkö, tradenomi YAMK Raino Laakso ja johtaja, ylioppilas Kasper Malmivirta Salosta.

Talousjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä käy hakemukset läpi ja päättää haastatteluun kutsuttavista torstaina 30. maaliskuuta. Haastattelut pidetään 18. huhtikuuta ja mahdolliset soveltuvuustestit viikolla 19.

Kaupunginhallituksen tavoitteena on päättää uudesta talousjohtajasta kokouksessaan 5. kesäkuuta.