LP Viestin pelaajatilanne on selvillä vasta sunnuntain alkulämmittelyn jälkeen – ”Tässä vaiheessa kautta ei ole enää mahdollisuutta siihen, että katsotaan seuraavassa pelissä uudestaan”

0
Arita Ternavan pelikausi ei toivottavasti päättynyt torstaina Salohallissa. (kuva: SSS/Minna Määttänen)

LP Viestin aloitusseitsikko lentopallon naisten Mestaruusliigan kolmanteen puolivälierään on selvillä vasta alkulämmittelyn jälkeen. Vielä suurempi epävarmuustekijä piilee siinä, ketkä kykenevät pelaamaan kauden mahdollisesti viimeisen ottelun loppuun.

Suurimmat kysymysmerkit ympäröivät yleispelaaja Arita Ternavaa ja passari Saana Virtasta, jotka jouduttiin vaihtamaan pois loukkaantumisen takia aiemmissa puolivälierissä.

– Saanasta en ole niin huolissani. Hän pystyy pelin varmastikin aloittamaan. Se on sitten toinen juttu, alkaako jalka kipeytyä mahdollisen rasituksen myötä, kertoo LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP Kangasala johtaa ottelusarjaa 2–0 ja varmistaisi voitolla välieräpaikan.

– Aritan tilanne voi selvitä puolestaan vasta lämmittelyssä. Jos olkapää kestää siinä, niin tilanne näyttää tietysti paremmalta. Molempien kohdalla tilanne on siis se, että he yrittävät pelata. Tässä vaiheessa kautta ei ole enää mahdollisuutta siihen, että katsotaan seuraavassa pelissä uudestaan, Lemminkäinen lisää.

3. puolivälierä LP Kangasala–LP Viesti sunnuntaina klo 17 Pitkäjärven koululla.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments