Miten nyt suu pannaan, kitkarenkailla ajaja?

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040-7711777.

Kyllä Suomessa on valoisa aika yhtä pitkä, vaikka siirrät kelloja miten vaan. Eteen- tai taaksepäin

On se kumma, kun EU ei saa aikaan päätöstä aikaan kellojen siirtelyn lopettamisesta. Siellä ollaan saamattomia. Kaikkea muuta kyllä sorvataan, kuten rakennusten energiankulutuksesta, mikä tulee kalliiksi ihmisille. Perniön äijä

Kiitos Sirkka Salmiselle erittäin hyvästä vastauksesta kirjallisuuskriitikko Tommi Aition näkemykseen viime vuoden Finlandia-palkinnon voittajateoksesta. Itsekin luin arvostelun alusta loppuun miettien, miten kriitikon mielestä niin heppoinen ja huono teos on voinut voittaa tuon palkinnon. Arvostelu ei todellakaan houkutellut tarttumaan kirjaan ja muodostamaan oman mielipiteen siitä. Se on sääli aikana, jolloin lukemisen suosio laskee. Kriitikollekin kritiikkiä

Tottakai saadaan lisää valoa päivään, kun kesä lähestyy, mutta siihen ei tarvita mitään kesäaikaa. Jos illat ovat valoisampia, niin aamut ovat pimeämpiä. Ei kesäaika mitään valoa päivään lisää. Nouskaa aiemmin sängystä

Kyllä käy vanhoja ihmisiä sääliksi. Ovat olleet pienellä palkalla ja nyt täytyy kärvistellä, kun eivät rahat riitä kaikki, koska hinnat ovat pilvissä. Eläke 700e

Peuran metsästys tulisi kytkeä hirvilupiin. 1.3.2023 lehdessä oli kirjoitus peurakannasta ja metsästysmääristä. 12.3.2023 oli Perttelin hiidessä kahdessa peltolohkossa 48 peuraa. Mielestäni se on paljon eli liikaa. Huolestunut

Meillä on pääministeri, joka sooloilee ympäri maailmaa. Ukrainalaiset huomasivat, että on kova lupailemaan ja kääntää takkia. Toivotaan, että me suomalaiset huomaamme saman. Hornetti

Eikö Marinille tullut mieleen kysyttäessä koneista, ettei voi vastata, kun asia ei yksin hänelle kuulu. Eikä Horneteista olisi tietysti pitänyt sanoa mitään. Marin yksinkertaisesti mokasi, miksi tällaista puolustetaan. Tuomio

Ylisuurille eläkkeille eläkekatto ilman muuta. 3–4 tuhatta euroa kuussa on ihan riittävä. Näinhän on tehty jo aikoja sitten sivistysmaissa. Varsinanen takapajula

Ukrainan on saatava tarvitsemansa voiton avaimet, jotta sotarikoksia tehtailevat venäläiset saadaan vastuuseen. Nyt jos koskaan. Politiikka ja ahneus sekoittavat totuuden. Venäjä ajettava omille rajoilleen ja vastuuseen. Voidaan jo tuomita, jotta Kiina avaisisi silmänsä. Oikeus Ukrainaan

Mediat ovat itse vastuussa, jos kirjoittavat väärin pääministerin puheista. Median vastuu

Nyt veikkaamaan toimiiko Olkiluoto 3 kuukauden vai peräti kaksi. Takametsien sähkömies

Hölmölä, olen kanssasi samaa mieltä suunnitellusta yhdystiestä. Mielestäni Mahtinaisentieltä itään moottoritielle menevä liikenne pitäisi ohjata 110-tietä Muurlan liittymään (jätevoimalankin takia) ja Mahtinaisentien länsipäästä länteen moottoritielle menevät Mahtimiehentien kautta Märyn liittymään. Tosin Mahti-alkuisten teiden väliin tarvittaneen parannusta. Suunnittelu

Nastarenkaat olivat taas kerran tarpeen! Olen autoillut vuodesta 1968 ja erään kerran oli niin vetinen jääkeli, että kilometrin matkalla kolme mummoa potkukelkkoineen ojassa. Itsellä volkkarissa kahden sentin nastat ja turvallisesti perille! Kirkonkylän vaari

Kitkarenkailla ajaja, miten nyt suu pannaan? Nasta juttu

Tottakai hintojen kallistuminen johtaa epäterveelliseen ruokavalioon Pitkäaikaistyöttömänä olen mennyt kohti sepelvaltimotautia jo vuosia. Ihme kun yllätytään

Salosta pendelöi n. 6 000 asukasta töissä muualla ja tuovat miljoonien verotulot taantuvaan Saloon. Toimivat liikenneyhteydet mahdollistavat työssäkäynnin myös Salossa. ELSA-oikorata ja kaksoisraide Turkuun tulisi rakentaa nopealla aikataululla. Elsa

SSS 14.3. etusivun mainos: Kaikkien aikojen jättipotti. Vihreä siirtymä on ilmoituksessa olleelle valtiolliselle sähköyhtiölle miljardien mahdollisuus sähkön hinnan noustua reippaasti. Köyhät kyykkyyn