Puotsaarella oli ihan hyvä päivä, vaikka pakoputki osuikin kiveen – ”Loppupätkästä pyörä ei liikkunut yhtään eteenpäin”

0
Niko Puotsaari. (Kuva: Twntyfourmedia)

Niko Puotsaari sijoittui E1-luokassa kuudenneksi ja U20-luokassa toiseksi kauden toisessa SM-osakilpailussa Kangasalla. Salon Moottorikerhon edustajalla oli endurolle tyypilliseen tapaan hieman ylimääräistä ohjelmaa.

– Kokonaisuudessaan ihan hyvä päivä, ensimmäisen pätkän jälkeen alkoi kulkemaan ihan hyvin. Yhdet lipat mahtuivat päivään ja kakkoskierroksella viimeisellä pätkällä pakoputki osui kiveen ja lähti kokonaan sylinteristä irti. Loppupätkästä pyörä ei liikkunut yhtään eteenpäin, Puotsaari totesi tiedotteessa.

Puotsaari on U20-luokan SM-sarjassa toisena tasapisteissä Tiitus Enjalan kanssa.

– Tällä kertaa Tiitus jäi taakse, eli tyytyväinen pitää olla, Puotsaari mainitsi.
Kausi jatkuu kuuluisalla Päijänteen ympäriajolla maaliskuun lopulla.