Salolaisuimarit ovat alittaneet nuorten EM-rajoja

0
Osa Aliisa Soinin ensi kesästä saattaa mennä Belgradissa. (kuva: SSS-arkisto)

Kiia Metsäkonkola jatkoi arvokisojen tulosrajojen puhkomista lauantaina. Salon Uimarien edustaja teki sadan metrin rintauinnissa loppuajan 1.10,89, mikä alittaa nuorten EM-kilpailujen A-rajan 1.11,22. Aiemmin Metsäkonkola oli jo läpäissyt aikuisten rajan 50 metrin rintauinnissa.

Euroopan Uimaliitto muutti hiljattain nuorten ikäluokkia siten, että myös tänä vuonna 18 vuotta täyttävillä tytöillä on osallistumisoikeus. Metsäkonkola on syntynyt juuri vuonna 2005, eli hän saa ikänsä puolesta luvan kilpailla heinäkuisissa Belgradin EM-uinneissa.

Myös toinen salolainen, 2007 syntynyt Aliisa Soini on onnistunut läpäisemään kyseisten kisojen tulosrajoja tänä vuonna. Soinilla on plakkarissa A-raja-aika 50 metrin perhosuinnissa ja B-raja tuplasti pidemmällä perhosuintimatkalla.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments