Salon lukion rehtorin virkaan kymmenen hakijaa – valinta tehdään huhtikuun alkupuolella

0
Salon lukion uusi rehtori aloittaa tehtävässään elokuun alussa. SSS-arkisto/Jan Sundman

Salon lukion uudeksi rehtoriksi haki määräaikaan mennessä yhteensä kymmenen henkilöä. Vajaan kolmen viikon mittainen hakuaika virkaan päättyi torstaina.

Tehtävään hakivat Arttu Karhulahti, FM, Perniön yhteiskoulun ja lukion rehtori, Pauli Karihtala, KM, Insinööri AMK, Kouvolan kaupunki, rehtori, Sanni Kouki, FM, hallintotieteiden maisteri, Merikarvian kunta, yhteiskoulun ja lukion rehtori, Pekka Laakso, musiikin maisteri, Salon kansalaisopiston musiikin opettaja/suunnittelijaopettaja, Marlene Leppäsalko, teologian maisteri, Vantaan kaupunki, virka-apulaisrehtori, Maria Liippo, FM, Salon lukion vt. rehtori, Eija Mäenpää, FM, Naantalin kaupunki, lukion rehtori, Pasi Oikarinen, FM, Ranuan kunta, lukion rehtori, Lisa Paavilainen, FM, Turun yliopisto, erityisopettaja, ja Mira Ruponen-Kuutti, FM, Paraisten kunta, lukion kielten lehtori.

Salon sivistyspalveluiden johtajan Pia Stoorin mukaan haastatteluun kutsuttavat valitaan maanantaina 6. maaliskuuta. Haastattelut pidetään 9.–10. maaliskuuta, ja soveltuvuusarvioinnit pyritään pitämään viikolla 12. Valintapäätös tehdään huhtikuun alussa, viikolla 14.

Tehtävä täytetään 1. elokuuta alkaen kuuden kuukauden koeajalla.

Salon lukion rehtorin virka julistettiin haettavaksi, koska Salon lukion edellinen rehtori Juha-Markus Koistinen siirtyi viime syksynäTurun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion rehtoriksi. Tällä hetkellä Salon lukion vt. rehtorina toimii Maria Liippo.