Hallitusneuvottelut jatkuvat tänään viikonlopun kriisin jälkeen

0
Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon johtamissa hallitusneuvotteluissa keskityttiin viime viikolla lähinnä maahanmuutto- ja ilmastopolitiikkaan liittyvien kysymysten ratkomiseen. LEHTIKUVA / Roni Rekomaa
Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon johtamissa hallitusneuvotteluissa keskityttiin viime viikolla lähinnä maahanmuutto- ja ilmastopolitiikkaan liittyvien kysymysten ratkomiseen. LEHTIKUVA / Roni Rekomaa

Hallitusneuvottelut jatkuvat tänään viime viikon kriisin jälkeen. Lauantaina hallitusneuvotteluita käyvät puolueet pääsivät sopuun maahanmuuttopolitiikasta ja ilmastopolitiikasta, joita on pidetty hallitusneuvotteluiden vaikeimpina asioina.

Viime viikko keskityttiin lähinnä näiden kysymysten ratkomiseen, mutta tällä viikolla neuvottelut jatkuvat kaikissa työryhmissä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kuvaili viikonloppuna, että tilanne on edelleen aika hauras.