Salolainen sarjapahoinpitelijä iski jälleen – uusia rikkomuksia

4
Tuoreen selvityksen mukaan poliisi tarvitsee rikostiedusteluun nykyistä täsmällisempiä keinoja vakavan ja järjestäytyneen rikollisuuden sekä jengirikollisuuden torjuntaan. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen
Salolaista miestä epäillään useista pahoinpitelyistä. LEHTIKUVA / Vesa Moilanen

Salolainen kolmikymppinen mies rikkoi matkustuskieltoaan ja syyllistyi uuteen pahoinpitelyepäilyyn.

Kyseinen henkilö on epäiltynä useista pahoinpitelyistä jo ennestään. Poliisi vapautti hänet viime keskiviikkona ja asetti tuolloin matkustuskieltoon.

Miestä epäillään perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneesta pahoinpitelystä sekä pahoinpitelyn yrityksestä. Pahoinpitelijä oli kävellyt kahta henkilöä kohtaan Helsingintiellä Salossa ja yritti yllättäen lyödä toista asianomistajaa.

Asianomistaja sai iskun väistettyä ja molemmat asianomistajat yrittivät poistua paikalta. Tällöin mies oli lyönyt toista asianomistajaa.

Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilön paikalta ja otti hänet kiinni. Mies osoittautui samaksi henkilöksi, joka vapautettiin viime keskiviikkona.

Miestä epäillään pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja matkustuskiellon rikkomisesta. Poliisi pidätti miehen lauantaina ja aikoo esittää tulevana maanantaina miestä vangittavaksi.

– Mahdollisen vankeuden kestosta en osaa sanoa vielä mitään. Yritimme aluksi mennä lievemmillä pakkokeinoilla eli matkustuskiellolla, mutta se ei mitä ilmeisimmin tehonnut, kommentoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Store.

Store kertoo, että matkustuskiellon mukaan miehen tuli pysytellä tiettynä ajankohtana kotiosoitteessaan.

– Nyt etenemme kovempiin pakkokeinoihin ja katsomme mitä käräjäoikeus on asiasta mieltä. Epäillyllä on takanaan jo useita rikkomuksia.

 

Salon Seudun Sanomat uutisoi viimeksi kyseisestä pahoinpitelijästä 24.5.2023.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
keijo.k
8 kuukautta sitten

Pakkohan tuollainen on eristää yhteiskunnasta, ennen kuin joku kuolee.

Hiirulainen
8 kuukautta sitten
Reply to  keijo.k

Sitä tässä ilmeisesti odotetaan?
Miksei julkaista kuvaa että osaa varoa/varautua kohdatessa?

Masa
8 kuukautta sitten

Niin olis jo pitänyt eristää samantien ettei sivulliset olisi turhaan kärsineet. Tää on erikoinen yhteiskunta, jos olis ollut talousrikollinen kyseessä, vaikka valtiolta veroja kiertänyt yrittäjä, olisi ollut telkien takana samantien. Mut ihmisiä voi hakkailla ihan niin paljon kuin jaksaa, laitetaan vaan matkustuskieltoon.

Tosi on
8 kuukautta sitten

Nii.
Pitää vain ymmärtää kun oikeastaan pahonpiteliä on se uhri.
Me muut olemme häntä voineet ärsyttää eleillä liikkeillä tai vaan ulkonäöllä.
Käsittämätön yhteiskunta.