Salon sairaalan kahvio avautuu 15. toukokuuta – kahvion nimi kumpuaa Kuiron Leipomon historiasta

3
Salon sairaalan kanttiinissa tuoksuu kahvi jälleen 15. toukokuuta.

Salon sairaalan kahvion avajaispäivää vietetään 15. toukokuuta. Kuiron Leipomo avaa silloin sairaalan kanttiinin tiloissa kahvilan, joka on nimeltään Café Meeri.

– Kahvila nimetään Kuiron Leipomon perustajan Sulho Kuiron rouvan Meerin mukaan, kertoo Kuiron Leipomon toimitusjohtaja Pasi Paakkonen.

Tällä hetkellä käynnissä on Paakkosen mukaan kahvion työntekijöiden rekrytointi. Ensimmäiset työntekijävalinnat on jo tehty.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) valitsi Salon sairaalan kahvion yrittäjän huhtikuun puolivälissä kahdeksan hakijan joukosta. Valituksi tuli perinteikäs, vuonna 1938 perustettu, salolainen Kuiron Leipomo, jolle sairaalan kahvio tulee olemaan neljäs kahvila.

Tällä hetkellä Kuiron Leipomolla on kahvilat Helsingintiellä Leinonkulmassa, Kauppakeskus Linjurissa sekä Halikossa.

Sairaalan kahvio tulee olemaan näillä näkymin avoinna arkisin klo 7–16. Kahvio palvelee myös lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta lyhyemmin aukioloajoin.

Salon sairaala on ollut ilman kanttiinia vuodenvaihteesta asti eli siitä lähtien, kun Varsinais-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hoitaja
4 kuukautta sitten

Kiva tietää. Me täällä sairaalassa luulimme että kahvio aukeaa 2.5.

Toinen hoitaja
4 kuukautta sitten

Ei luulo ole tiedon väärti. Alunperin on puhuttu, että toukokuun aikana.

Tosi on
4 kuukautta sitten

Ärrältä olis saanu makeiset, lehdet ja lapsille leluja ja olisi saattanut olla 19:00 auki mikä on vierailuaika Varhan sivuilla sairaalassa.