Salon viime vuoden paras suunnistaja sijoittui naisten SM-maastojuoksussa 12:nneksi

0
Sanna Kauppila. (kuva: SSS-arkisto/Seppo Väli-Klemelä)

Salon Vilppaan Alisa Emaldynova sijoittui viidenneksi 17-vuotiaiden tyttöjen kilpailussa Helsingin Paloheinässä järjestetyissä maastojuoksun SM-kilpailuissa. Voiton vei Sara Säkkinen viiden sekunnin erolla Kaisa Keräseen.

Pronssin ratkoivat runsaan kymmenen sekunnin päässä voittajasta loppukirissä Sofia Rinne ja Inka Peltola. Rinne oli parempi samalla ajalla. Emaldynova hävisi pronssin 13 sekunnin erolla mutta pystyi pitämään lähimmät jahtaajat takanaan, vaikka väli heihin kapenikin viimeisellä 200 metrillä.

Salon parhaaksi suunnistajaksi viime vuonna valittu Sanna Kauppila oli naisten kymmenellä kilometrillä 12:s. Kauppila edusti kisassa Vilpasta, kun taas suunnistuksessa seura vaihtui täksi kaudeksi Angelniemen Ankkurista Lahden Suunnistajat -37:ään.

Vilppaan Aarni Eijsin loppusijoitus 19-vuotiaiden miesten kuudella kilometrillä oli 11:s.