Hallitusneuvottelut jatkuvat, pian jo kuudetta viikkoa

0
Hallitusneuvottelut alkoivat vapun jälkeen tiistaina 2. toukokuuta, joten neuvotteluissa alkaa huomenna tiistaina kuudes viikko. LEHTIKUVA / EELIS BERGLUND
Hallitusneuvottelut alkoivat vapun jälkeen tiistaina 2. toukokuuta, joten neuvotteluissa alkaa huomenna tiistaina kuudes viikko. LEHTIKUVA / EELIS BERGLUND

Hallitusneuvottelut jatkuvat tänään Säätytalolla Helsingissä hallituksen muodostajan, kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon johdolla. Edelliset neuvottelut käytiin perjantaina, sillä koulunpäätösviikonloppuna ei neuvoteltu.

Kaikki puheenjohtajat totesivat perjantaina, että ratkaistavana on vielä paljon vaikeita asioita. Esille nostettiin muun muassa kipeät leikkauspäätökset ja muut sopeutustoimet sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyvät ratkaisut.

Hallitusneuvottelut alkoivat vapun jälkeen tiistaina 2. toukokuuta, joten neuvotteluissa alkaa huomenna tiistaina kuudes viikko.

Hallitusohjelmasta neuvottelevat kokoomuksen lisäksi perussuomalaiset, RKP ja kristillisdemokraatit. Neuvotteluiden työlistalla on hallitusohjelmasta sopiminen sekä aikanaan myös ministerisalkkujen jakautuminen.