
Iltalehden mukaan Tunnin juna -hanke olisi pääsemässä mukaan hallitusohjelmaan.
Iltalehden tietojen mukaan hallitusneuvotteluissa ollaan liikennepolitiikan puolella pääsemässä yhteisymmärrykseen siitä, että kolmesta suuresta raidehankkeesta yksi toteutetaan, ja se yksi on Tunnin juna.
Hallituksen muodostaja Petteri Orpo (kok) on linjannut, että hallitusohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan vasta hallitusneuvottelujen päätteeksi. Neuvotteluista on silti tihkunut julkisuuteen runsaasti tietoja tulevan hallitusohjelman sisällöstä.
Haloo! Vartin nopeammin perille? Todennäköisesti myöhästelee, kuten normaalistikin, ainakin puoli tuntia. Miljoonia euroja, ratojen muuttamiseen. Tämän täytyy olla rahanpesua.
Myöhästely mahtaa vähentyä kun on 2 raidetta. Tulevaa rataa voi verrata Helsinki-Lahti-oikorataan.
Vanha rata tulee vaatimaan satoja miljoonia korjausrahaa, jos sillä aiotaan jatkaa nykyisen kaltaista liikennettä.
Ainoa mikä nykyisessä hankkeessa ihmetyttää, miksei asema tule esimerkiksi Piihoville. Aivan varmasti tulevaisuudessa tuo kaupungin läpi kulkeminen tulee rajoittamaan nopeuksia.
Tämä oli päivän paras uutinen. Karavaani kulkee pian kaksoisraiteilla.
Joten tonttinne ei ole tulevien ratatöiden tuntumassa.
Juuri näin. Vastustettiinhan moottoritietäkin änkyröiden toimesta turhana, mutta kuinkas kävikään? Siellä se vaan on. Joten jos nyt vaan lopetetaan änkyröinti ja annetaan Tunnin junan tulla.
Ja mielenkiintoista mitä olen pistänyt merkille, jos näitä hankkeen vastustajia on haastateltu radiossa tai TV:ssä, niin heidän ikäjakauma näyttää sellaiselta, että he ovat jo tuolla taivaan valtakunnassa asumassa, jos ja kun Tunnin juna viimein puksuttaa. Eli ei koskisi heitä ollenkaan, vaikka hanke toteutuukin.
Erinomainen asia Salon kannalta. Onhan tätä nyt odotettukin jo 50 vuotta !!
No siihen menee vielä 15vuotta kun aloittavat.
Oisko tunnissa julkiseen tohtoriin tärkeempi? Kun huuhaa 15min Turkuun?
Sote-alueet saavat 20 mrd € yhdessä vuodessa. Niissä mättää hallinto.
Asioita voi aina laittaa vastakkain. Olisko tärkempää, että ei olisi köyhyyttä, kun jollakin on omaisuutta? Pitääkö jonkun päästä töihin sujuvasti, kun toinen on työtön? Onko salolaiset enemmän elämäänsä kyllästyneitä kuin turkulaiset?
Onhan toi hyvä juttu, vaikka kyseessä onkin ajallisesti lyhyestä säästä niin radan varmuus paranee eikä tarvitse talvisin Karjaalla kökkiä