Lisää suitsutusta salolaiselle elektroniikkakaupalle: Gigantti Salo valittiin ketjun vuoden franchise-myymäläksi

0
Gigantin toimitusjohtaja Niko Sandström (vas.) palkitsi kauppias Juuso Janhusen vetämän Gigantin Salon myymälän Vuoden franchise-myymälänä. Kuva: Elkjøp Nordic AS / Gigantti Oy.

Kodinelektroniikkaketju Gigantti on palkinnut Vuoden myymälänä Helsingin Kaaren ja Vuoden franchise-myymälänä Salon tavaratalon.

Valintakriteereissä painottuivat erityisesti pitkäjänteinen työ myymäläkulttuurin ja henkilökunnan hyvinvoinnin eteen sekä myymälöiden suoriutuminen taloudellisesti haastavassa markkinatilanteessa, kerrotaan Gigantin tiedotteessa.

GIGANTTI Salo teki valintaraadin mukaan koko vuoden ajan vahvaa taloudellista suoritusta haastavassa markkinassa. Myös asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys oli huomioitu suhteen.

– Kauppias Juuso Janhunen on tiimeineen edistänyt niin työntekijöiden valmentamista kuin koko franchise-kentän kehitystäkin perehdyttämällä ihmisiä ja jakamalla parhaita käytäntöjä tavaratalo- ja osastopäälliköille, raati kehui perusteluissaan tiedotteen mukaan.

– Kehut kuulostavat hyvältä, mutta tuntuvat vielä paremmalta – tämä on koko tiimin yhteinen saavutus, josta heille valtavat kiitokset! Vuoden franchise-myymälän titteli otettiin tavoitteeksi jo viime vuoden toukokuussa ensimmäisessä talopalaverissa, ja siitä asti olemme pyrkineet tekemään asioita joka viikko paremmin kuin koskaan ennen. Olosuhteet eivät olleet helpoimmat, mutta asenne on ollut huippuluokkaa. Pidän yhteisten oppien hyödyntämistä valtavan tärkeänä asiana; mielestäni terve kilpailu kehittää kaikkia myymälöitä, mutta valmius jakaa ja auttaa kollegoita kantaa vielä pidemmälle, summaa Janhunen Gigantin tiedotteessa.

Vuoden myymälä, Gigantti Kaari, sai raadilta erityistunnustusta työtyytyväisyystuloksista, jotka olivat kyselyissä Suomen kärkeä.

Gigantin Vuoden myymälät valitaan vuosittain kesäkuussa. Vuoden myymälät julkistettiin Campus-tapahtuman loppuhuipennuksessa Oslossa. Elkjøp-konsernin vuosittainen, kuukauden kestävä koulutus- ja kohtaamistapahtuma kokosi yhteen yli 5 500 työntekijää Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta.

SALON Veikon kone -myymälä palkittiin noin viikko sitten Veikon kone -ketjun vuoden myymälänä.