Porin lapsikaappauksesta epäilty neljäs henkilö on vapautettu, epäillään kuitenkin rikoksesta

0
Kolme teosta epäiltyä on vangittuna. Neljäs epäilty on Ylen mukaan vapautettu. LEHTIKUVA / JUSSI PARTANEN
Kolme teosta epäiltyä on vangittuna. Neljäs epäilty on Ylen mukaan vapautettu. LEHTIKUVA / JUSSI PARTANEN

Porin lapsikaappauksesta epäilty neljäs henkilö on vapautettu. Häntä epäillään kuitenkin yhä lapsikaappauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta, kertoo rikosylikomisario Kristiina Kontio Lounais-Suomen poliisista. Asiasta uutisoi ensin Yle.

Poliisi epäilee, että lapsi kaapattiin Porissa sunnuntaina 28. toukokuuta, minkä jälkeen hänet vietiin ulkomaille. Poliisi ei ole kertonut, mihin maahan lapsi on viety tai mikä epäiltyjen suhde lapseen on. Myöskään lapsen ikää ei ole kerrottu. Kontio sanoo, että tutkinnasta ei vielä voida kertoa tarkemmin.

Vangittuna on kolme teosta epäiltyä ihmistä. Ensimmäisenä vangittu kuusikymppinen mies vangittiin poissaolevana, koska poliisi ei tavoittanut häntä.

Jecaterina Mantsinen