Salon seutu tanssii juhannuksena – Juha Tapiosta Saija Tuupaseen ja Laura Voutilaisesta Teemu Roivaiseen

0
Juha Tapio.

Salon seudun tanssilavoilla pannaan jalalla koreasti juhannusviikonloppuna. Lavoilla on tarjolla myös konserttia ja teatteria.

Ämyri tanssittaa juhannusaattona Somerolla Saija Tuupasen ja eXmiesten sekä Teemu Roivaisen ja Energian tahtiin. Tanssiorkesterit Taikakuu ja Sinitaivas soittavat juhannuspäivän tansseissa Ämyrillä.

Saija Tuupanen.

Perniön Hallin lavan juhannustansseissa esiintyvät aattona Sari Hellsten ja Matti Rauhalahti Band. Laurilan lavalla Marttilassa puolestaan soittaa perjantaina Atlas ja Timo Rautala.

Esakalliolla ei tänä vuonna ole aattotansseja. Lavaisäntä Hannu Heikkilä toteaa kesän viettäjien lähtevän innokkaammin liikkeelle juhannuspäivänä, jolloin juhannuksen juhlijoita viihdyttävät Esakalliolla Juha Tapio ja Laura Voutilainen sekä lappeenrantalainen rokkibändi Aston Kalmari.

Laura Voutilainen.

Juhannus jatkuu Salon seudulla vielä sunnuntai-iltapäivällä, jolloin Huvinummen lavalla Kiikalan Hirvelässä tanssimusiikkia tarjoilevat Hannu Määttänen, Minna Ranta ja Leila Marttila.

Someron Esakalliolla pääsee sunnuntaina myös teatteriin, kun Ilkka ”Danny” Lipsasen elämästä, lauluista ja naisista kertova uutuusnäytelmä Danny 7x 7 saa ensi-iltansa kello 14.

Teemu Roivainen.

Illalla Esakalliolla soi Suvisunnuntain Juhlasoitto, kun Kyösti Mäkimattila johdattaa Varjokuva-trionsa kanssa konserttiyleisön tunnelmasta toiseen musiikilla, runoilla ja tarinoilla.

Lavatanssit juhannusaattona Ämyrillä (Salkolantie 77, Somero), Hallin lavalla (Perniöntie 2613, Perniö) ja Laurilan lavalla (Salontie 544, Marttila), juhannuspäivänä Ämyrillä ja Esakalliolla (Salontie 40, Somero) ja sunnuntaina Huvinummella (Uuden-Hirveläntie 1235, Salo).

Kyösti Mäkimattila tarinoi ja laulaa sunnuntaina Somerolla. Kuva: Juha Uusitorppa Photography
Juttua muokattu 21.6.2023 klo 10.12: korjattu Perniön Hallin lavan aattoillan esiintyjät.