Viime kauden pelaajien sitoutumisaste FC Halikon liigajoukkueeseen on sataprosenttinen – mahdollisia vahvistuksia haetaan avoimista harjoituksista

0
FC Halikon joukkue tulee säilymään käytännössä täysin samana viime kaudesta. Kuvassa Ronja Salmi (vas.), parhaillaan try out -pelaajana mukana oleva Sara Nurkse ja Katariina Marttila. (kuva: SSS/Marko Mattila)

FC Halikon pelaajiston osalta muun muassa Annika Peipon, Elli Laaksosen ja Laura Lehtosen tähdittämä tuttu runko jatkaa Salohallin parketilla hurmaamista. Yksikään viime kauden pelaajista ei ole lähtemässä, ja moni viime keväänä lukion tai muun koulun päättäneistä pelaajista pitää välivuoden.

Joukkueessa on parhaillaan käynnissä kaikille avoin try out -jakso. Kiviojan mukaan mahdolliset uusien sopimuspelaajien tulee olla selviä vahvistuksia.

– Joukkueen runko vaikuttaa niin tasavahvalta, että uusilla pelaajilla pitää olla heti valmius pelata liigassa, uusi päävalmentaja Matti Kivioja teroittaa.

FC Halikon liigakausi käynnistyy 24. syyskuuta Valkeakosken liikuntahallissa Mad Maxia vastaan. Mad Max nousi Ykkösen mestarin, mikkeliläisen PU-62:n lisäksi liigaan, kun mestaruuksia ahminut MuSa ei saanut ensi kaudelle liigalisenssiä.

FC Halikon ensimmäisessä kotipelissä Salohallissa nähdään Varsinais-Suomen paikallisottelu Raisio Futista vastaan.

FC Halikon liigaryhmässä alkoi uusi aikakausi – ”Tällä joukkueella voi mennä minne vain, jopa niin sanotusti päätyyn asti”