Salosta avautuu ensi viikolla bussiyhteys Puolaan

1
FlixBusin vihreät linja-autot saapuvat Suomeen ensimmäistä kertaa, kun FlixBus avaa reitin Vaasasta Varsovaan.

Salosta pääsee pian bussilla aina Puolan Varsovaan asti. Mahdollisuus avautuu, kun FlixBus käynnistää 27. heinäkuuta uuden bussiyhteyden Suomen ja Keski-Euroopan välillä.

FlixBusin tiedotteen mukaan Vaasasta Varsovaan kulkeva bussireitti pysähtyy Suomessa Närpiössä, Porissa, Raumalla, Raisiossa, Turussa, Salossa, Espoossa sekä Helsingissä. Helsingistä matka jatkuu Viron, Latvian ja Liettuan kautta Puolaan.

Reittiä operoi liettualainen kuljetusyhtiö Ollex ja lauttaliikenteestä vastaa Tallink. Suomen reitille varauksen tehneet matkustajat saavat sekä bussi- että lauttalipun yhdellä kertaa.

Edullisiin ja kestäviin matkustusvaihtoehtoihin erikoistuneen FlixBusin vihreät bussit saapuvat Suomeen nyt ensimmäistä kertaa. Baltiassa FlixBus aloitti toimintansa kolme vuotta sitten. Suomen reitti yhdistyy osaksi nykyistä reittiä Varsovan ja Tallinnan välillä.

Reitti avaa Suomesta matkustaville myös liityntämahdollisuuksia FlixBus-linjoille Euroopan muihin kaupunkeihin, kuten Berliiniin, Wieniin tai Bratislavaan.

 

Matka Vaasasta Varsovaan kestää 28 tuntia.
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Onko vielä pitkä matka ohi Salon?
4 kuukautta sitten

Hienoa! Tammisaari hieno kesäkaupunki; milloin pääsee bussilla Tammisaareen tai millään julkisella kulkuvälineellä. Perniön kirkolle pääsee ilmaiseksi ja sen jälkeen vain omilla kulkuvälineillä. Siellä on myös tuhat salolaista kokonaan ilman joukkoliikennettä, kun paikku kattaa vain vanhat kuntakeskukset ja Halikon kylät.