Kuka saa tällä kertaa vuoden särkisalolaisen maininnan? Viime vuoden kasvojenkohotus tuonee jälleen kävijäryntäyksen

0
Sebastian Westberg on ensimmäinen ja ainoa suomalainen, joka on tehnyt onnistuneen etuperinvoltin moottoripyörällä. Hän sai viime vuonna vuoden särkisalolainen -kunniamaininnan. Arkistokuva: SSS/Jukka Vaso.

Särkisalopäivä vetää saaristopitäjään väkeä lauantaina.

Juhlatilanakin toimivan Meripirtin uudistukset – muun muassa uusi värimaailma sekä kalusteet – keräsivät paljon kehuja viime vuonna. Tapahtuma nappasi yleisöennätyksen, yli 700 kävijää.

Meripirtin Kerho on järjestänyt jälleen tapahtumaan monipuolista kattausta. Sirkustaide nousee ohjelmassa suurimpaan rooliin, mutta yhtenä uutuutena on myös kirpputorialue.

Kolmituntinen tapahtuma alkaa Kapteeni Koukun vauhdittamana lasten juoksukilpailulla. Lapsille on tarjolla myös esimerkiksi sirkustyöpaja.

– Akrobatia ja sirkus sekä myyntipisteet tekevät alueelle aitoa markkinatunnelmaa, toteaa johtokunnan jäsen Hannu Bastman tiedotteessa.

Tapahtumassa palkitaan vuoden särkisalolainen. Viime vuonna maininnan sai Särkisaloa tutuksi Suomessa ja maailmalla tehnyt freestyle motocrossin extremeurheilun ammattilainen Sebastian Westberg. (SSS)

Särkisalopäivä 22. heinäkuuta Meripirtin alueella.

Kolmituntinen tapahtuma alkaa perinteisesti kello 11 Kapteeni Koukun vauhdittamana lasten juoksukilpailulla. Kuva: Pentti Palm