15-vuotias mopoilija loukkaantui vakavasti Salossa – Poliisi kaipaa havaintoja 110-tien ja Uhrilähteenkadun risteyksestä

6
Poliisi pyytää lisätietoja silminnäkijöiltä. Kuva: TS-arkisto/Lennart Holmberg

Lounais-Suomen poliisi selvittää sunnuntai-iltana Salossa tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa mopoilija loukkaantui vakavasti.

Poliisin tietojen mukaan mopoilija törmäsi autoon. 15-vuotias mopoilija ajautui törmäyksessä auton alle ja loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus sattui poliisin mukaan sunnuntaina iltakymmeneltä Salon keskustassa Ohikulkutien ja Uhrilähteenkadun risteyksessä. Tosin Salosta ei löydy Ohikulkutietä, mutta 110-tietä kutsutaan toisinaan Ohikulkutieksi.

Poliisin tietojen mukaan Salon suunnasta Ohikulkutietä – käytännössä 110-tietä – ajanut mopoilija ja samaa tietä vastakkaisesta Turun suunnasta tullut autoilija törmäsivät yhteen. Tilanteen silminnäkijöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin.

Ennen kolaria mopoilija oli ilmeisesti ajellut yhdessä muutaman muun mopoilijan kanssa. Onnettomuuden jälkeen mopokaverit olivat poistuneet paikalta. Poliisi pyytää kyseisiä henkilöitä ilmoittautumaan.

Esitutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella mopoilijaa epäillään ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä.

Asiaan liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kotona
3 kuukautta sitten

Iltakymmenen aikaan tuon ikäisen lapsen paikka on kotona. Mikään harrastus ei pyhäiltana ole tuohon aikaan.

Keijo K.
3 kuukautta sitten

Nyt on kavereiden ”selkäranka” koetuksella. Uskaltaako joku ilmoittautua ja esitellä oman menopelinsä? Nyt pitää vain toivoa parasta loukkaantuneelle pojalle.

Oma napako tärkein?
3 kuukautta sitten
Reply to  Keijo K.

Tai voiko tuollaisia edes kavereiksi sanoa, kun lähtivät raukkamaisesti pakoon eivätkä jääneet auttamaan loukkaantunutta kaveriaan. Mutta toivottavasti poika tulee kuntoon.

Muista aina liikenteessä jne
3 kuukautta sitten

Olikohan ajeltu rinnakkain, tullut liian lähelle toista, lähellä keskiviivaa ajelijaa? Ikävä vahinko kaikella tapaa. Ehtiikö autoilija reagoida mitenkään. Nyt toiset pojat porukalla kertomaan, miten se meni, jos se ryhmäajelu oli, niin ryhmässä selvitätte ja tsemppaatte toveria toipumaan.

Mopoilija
3 kuukautta sitten

Tässä näkee nykyajan. Kaverit ovat unohtaneet sen, että kaveria ei jätetä.

Esa
3 kuukautta sitten

Olikohan samaa porukkaa joka tuli vastaan mopoilla keula pystyssä lähellä tuota paikkaa yhtenä päivänä. Oli kyllä sen näköistä touhua, että ei mitään järkeä.