Pakettiauto rysäytti rekka-auton perään moottoritiellä Salon ja Paimion rajalla

3

Turku–Helsinki-moottoritien liikenne hidasteli perjantaina aamupäivällä onnettomuuden vuoksi. Pakettiauto oli rysäyttänyt rekka-auton perään aamuyhdeksän jälkeen Paimion ja Salon rajan tuntumassa, Turkuun päin menevien kaistalla.

– Pakettiauto romuttui, mutta suurempia henkilövahinkoja ei onneksi syntynyt, kertoo paloesimies Mika Tuominen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta.

– Rekka pystyi jatkamaan onnettomuuden jälkeen matkaa normaalisti. Liikennehaittaa oli noin tunnin verran. Ajonopeudet laskettiin kuuteenkymppiin, ja liikenne pääsi kulkemaan yhtä kaistaa ohi.

Poliisi jatkaa tilanteen tarkempaa selvittelemistä. Onnettomuuskohdalla nopeusrajoitus on 120 km/h.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Keijo K.
1 kuukausi sitten

Yllättävän vähän sattuu tuonkaltaisia onnettomuuksia moottoritiellä. Viikko sitten ajoin Turkureissun ja tallentuipa eräskin liikennerikkomus tuulilasikameraan. Eräällä farkkumersun kuskilla oli tuuria mukana, ohitti minut ylinopeudella Tammisillan kohdalla ja ohitti rekan Raision liittymässä oikeata kaistaa, vaikka rekka vilkutti oikealle. Ehti nipin napin pois alta. Kameran tallenne näyttää todellisen GPS-nopeuteni ja jokainen ohittaja ajaa ylinopeutta, oma nopeuteni on aina karvan yli sallitun.

Urpo
1 kuukausi sitten
Reply to  Keijo K.

Miksi et edes yritä noudattaa sääntöjä, vaikka muiden virheisiin puutut hanakasti?

Keijo K.
1 kuukausi sitten
Reply to  Urpo

Olen sanaton.