Sara-Elise Ruokosen voittoputki arvokisoissa jatkui, vaikka välissä vaihtui laji ja kilpailumaa

0
Sara-Elise Ruokonen onnistui tavoitettaan paremmin. (kuva: Kuurojen urheiluliitto/Heli Romu)

Sara-Elise Ruokosen menestys kuurojen arvokilpailuissa sai jatkoa. Viime viikolla yleisurheilussa 5 000 metrin juoksun EM-kullan Puolassa saavuttanut Ruokonen vaihtoi sujuvasti lajia ja maata.

Keskiviikkona oli vuorossa sprinttisuunnistuksen maailmanmestaruus Tukholmassa. Titteli tuli 17 kilpailijan joukosta, kun voittaja ehti maaliin loppuajassa 12.21. Hän voitti ukrainalaisen hopeamitalistin 18 sekunnilla ja liettualaisen pronssimitalistin jo yli minuutilla.

– Tavoitteena oli mitali, kun viime kerralla Liettuassa tuli viides sija. Rata oli juoksupainotteinen, mutta oli tärkeää osata rauhoittaa oikeissa paikoissa, Ruokonen kertoi Suomen kuurojen urheiluliiton nettisivuilla.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments