SSS kysyy lukijoilta: Mitä uutta Halikon sairaalan myytäviin rakennuksiin voisi tulla?

0
Halikon sairaalan miljöö ja rakennukset tarjoavat hulppeat mahdollisuudet. Kuva: SSS/Santeri Iltanen

Halikon sairaalan rakennukset Halikon Märynummella ovat myynnissä. Tarjolla on yli 18 hehtaaria maata sekä yli 20 rakennusta, joissa on yhteensä 24 000 neliömetriä tilaa. Sairaalarakennusten lisäksi joukkoon mahtuu vanhoja puutaloja, asuinkerrostaloja, huoltorakennuksia ja jopa pesula.

Salon Seudun Sanomat kysyy nyt lukijoiltaan ideoita, mitä Halikon sairaalan rakennuksiin sinun mielestäsi voisi tehdä? Kerro ideasi alla olevan lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 20. elokuuta. Ideat kootaan lehtijutuksi.

Mitä uutta Halikon sairaalan rakennuksiin?

Mitä toimintaa sinä ehdottaisit Halikon sairaalan myytäviin rakennuksiin ja alueelle?