Toimelias jazzmuusikko saapuu Sauvoon osana 50 konsertin kiertuetta

0
Mathias Sandberg on kiertänyt konsertoimassa myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kuva: Jan Sandvik

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg konsertoi Sauvossa yhdessä kontrabasisti Zacharias Holmkvistin ja rumpali Stefan Brokvistin kanssa. Sandbergin trioalbumi The Captain ilmestyi alkuvuonna ja nyt kolmikko on lähtenyt 50 konsertin mittaiselle levynjulkaisukiertueelle.

Trion kiertue on jo ehtinyt vierailla ympäri Suomea aina Enontekiöstä Helsinkiin ja esiintynyt myös esimerkiksi Pori Jazzeilla. Ahkera taiteilija tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia. Hän on opiskellut New Yorkissa ja Bostonissa.

Tiedotteen mukaan Sandbergin konserteissa kuullaan vahvoja melodioita ja rytmisesti leikkisää improvisaatiota.

Mathias Sandberg Trio Sauvon Vinter Bed & Breakfastin pihapiirissä 10. elokuuta kello 19. Vapaa pääsy.