Blomroos vaanii kahden heiton päässä Tattarista frisbeegolfin arvoturnauksessa

0
Henna Blomroos pelasi kilpailun kolmannen kierroksen 67 heitolla ja on yhteistuloksessa 196 (–11). Arkistokuva. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa
Henna Blomroos pelasi kilpailun kolmannen kierroksen 67 heitolla ja on yhteistuloksessa 196 (–11). Arkistokuva. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa

Tällä kaudella naisten kaikki arvoturnaukset voittanut Viron Kristin Tattar ohitti Henna Blomroosin ja nousi kärkeen frisbeegolfin Yhdysvaltain avoimessa mestaruusturnauksessa. Blomroos lähtee Pohjois-Carolinassa päätöspäivään kahden heiton erolla Tattariin.

Blomroos pelasi kilpailun kolmannen kierroksen 67 heitolla ja on yhteistuloksessa 196 (–11). Tattar säväytti lauantaina 63 heiton kierroksella, jollaiseen Blomroos ja Yhdysvaltain Hailey King ylsivät avauspäivänä.

Blomroos on viime kauden MM-kakkonen, joka sijoittui tänä vuonna maailmanmestaruuskisoissa neljänneksi.

Suomalaisista Eveliina Salonen jakaa kuutossijaa yhdeksän heiton päässä kärjestä. Par-vauhdissa oleva Silva Saarinen jakaa 12. sijaa ja kovan nousun tehnyt Heidi Laine 16. sijaa. Laine pelasi kolmannen kierroksen Blomroosin tavoin 67 heitolla.