Kaksi kiihkeää naista tahtoo saman miehen: Hassut Haahkat muuttuvat lauantaina Vilmaksi ja Hilmaksi

0
Kiikalalainen harrastajateatteriduo Hassut Haahkat on saanut valmiiksi tämänvuotisen komediansa. Tuula Tielinen näyttelee Vilmaa ja Simone Koivisto Hilmaa.

Kaksi kiihkeää naista ja yksi mies. Tästä asetelmasta käynnistyy Hassujen Haahkojen tämänvuotinen näytelmä Vilma ja Hilma, jossa Vilmaa esittää Tuula Tielinen ja Hilmaa käsikirjoittaja Simone Koivisto.

– Kaksi räväkkää vanhapiikasiskosta on niin lemmenkipeitä, että kun kylän kuumin kolli tulee paikalle, kaikki menee hulluksi, Tielinen ja Koivisto nauravat puhelimessa, kun Salon Seudun Sanomat soitti heille kesken harjoitusten.

Kaksikko on tehnyt komedianäytelmiä Salossa nyt 12 vuotta. Näyttelijöitä on aina kaksi, vaikka rooleja olisi lukuisia.

– Näitä on ollut ihan mielettömän hauskaa tehdä ja ideoida. Hulluna on hyvä olla! he kommentoivat.

Tämänkertaisessa näytelmässä parasta on heidän mielestään ollut jatkuva heittäytyminen tunnetilasta toiseen ääripäähän – eikä tänä vuonna vaihdeta hiki hatussa vaatteita, kun siskosten lisäksi lavalla komeilee vain kolli.

Vilma ja Hilma la 16.9. ravintola Helarinteessä klo 14 ja 18. Maksullinen. Lisäksi Vilma ja Hilma kiertävät Saloa tilausesityksissä.