Kiivetkää kalliolle katselemaan kun pilvet lipuvat ohi

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040 7711777.

Menkää ja kiivetkää kalliolle katselemaan kun pilvet lipuvat yli taivaan. Maisema

Pitääkö ilmoittaa johonkin kun takapihalla näkyy lepakoita? Tiedonhaluinen

Kyllä pitäisi jalankulkijoiden säädöksiä tarkentaa. Ennen jalankulkija liikkui hitaasti, nykyisin jalankulkijaksi nimitetään vaikka millä härpäkeellä kulkeva. Kyllä vaarantavat liikennettä. Töyssyt suojatien eteen kuten autoilijalla. Tai puomi

Kauhea valitus kurjuudesta ja ahdingosta on alkanut, vaikkei nykyhallitus ole tehnyt vielä yhtään päätöstä, mikä vaikuttaisi nykyhetkeen. Missähän vika? Liian helppoon totuttu?

Vaikka olenkin äänestänyt kokoomusta ja ymmärrän osittain hallituksen tavoitteita, niin sitä en hyväksy alkuunkaan, että hyvätuloisten verotusta kevennetään. Päinvastoin sitä voisi vaikka vähän kiristää. Iloinen veronmaksaja

Lainsäädäntömme kuuluu eduskunnalle, ei ay-liikkeelle. Ay-liikkeen tultava nykypäivään pois viime vuosisadalta. Hävetkää jos osaatte

Varhan rahat taisivat mennä johtohimmelin rakentamiseen. Mites noita kansanedustajien asumistukia leikataan ja mikä on heidän osuutensa näissä kiristystalkoissa? Kuka vielä luottaa politikkojen puheisiin. Vaalit

Nyt uusi aloite hyvinvointialueitten parantamiseksi. Menee seuraavat 17 vuotta ja palataan alkuperäiseen. Jotkut tienaavat miljoonia hienosta ideasta hölmölässä. Rahanhimoiset ohjailevat, ei järki. Missä omatuntoinen päättäjä

Järkyttää lampaiden kohtalo Salossa. Onko tosiaan niin, että susia ei saada siellä kuriin? Olen varma, että nykyään kaikki nuo raatelut olisivat olleet estettävissä. Puuttuuko tahto?

Nimimerkille Työ kunniaan: Kun työnantajat antaisivat sen kokopäivätyön. Pätkätyöläisiä on aivan liikaa. Työnantajien saama tuki pätkäsopimuksiin lopetettava, mieluimmin maksulliseksi heille. Pätkätyön todellinen syy. Ahneus

Nimimerkille Luontokato: Lammas ei kuulu luontoon vapaana, mutta laitumelle kuuluu. Se maa-alue taas on ns. yksityisaluetta. Mitä jos sinun pihallasi kävisi susi päivittäin? Ottaisitko lemmikiksi? Metsästämään

Samaa mieltä kuin nimimerkki Lisää tarkkuutta. Olin taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja neljän eri isännöitsijän aikana. Syynäsin läpi kaikki isännöitsijän tekemät sopimukset. Puutteita löytyi ja ne korjattiin. Joskus kävin tsekkaamassa tositteita. Nipottajan maineen sain, mutta säästin runsaasti taloyhtiön varoja. Nipottaja

Olen joutunut sovittelemaan taloyhtiöissä tupakoinnista johtuvia ongelmia. Taas meneillään tupakointi rappuköytävässä ja savu kulkeutuu muihin asuntoihin. Tiedän, että tämä on taloyhtiökohtaista. Tämänkin asunnon asukkaat ovat ihan fiksua porukkaa, mutta mistä tämäkin taas pamahti? Naapurimukavuus

Mikä avuksi, kun asumistukea heikennetään? Muuta asuntoon, johon sinulla on varaa ja elä muutenkin tulojesi mukaisesti. Elämä on täynnä valintoja. Valivali

Tutilaumat liehuvat Talon teudulla. Utkaltaako enää mennä kouluun. Pieni Punahilkka

Paikalliselta pankilta on rahat vähissä, kun mainoksessa oleva torin kello elää omaa elämäänsä ja on elänyt jo pitkän aikaa. Korjaaja töihin

Lehden pitäisi kerätä lista vuoden puhutuimmista asioista ja sitten seuraavina vuosina katsastaa mitä ovat päättäjämme saaneet tehtyä, vai samatko ongelmat jatkuvat. Seuranta auttaisi äänestäjiä vaaleissa numeron valinnassa. Kontrolli hukassa

Tältä näyttää tulevaisuus Suomessa. Meillä on vallassa hallitus, joka ottaa vielä enemmän velkaa kuin edellinen tehdäkseen käänteiset Robin Hoodit: otetaan köyhiltä ja annetaan rikkaille. Tätä hyvinvointivaltion alasajoako pitäisi seurata sivusta, ettei vaan talous kärsisi? Kyllä se on tämä hallitus, joka maata on syöksemässä kovaa vauhtia lamaan. 90-luvun opit uuskäytössä

Hallitus on vasta aivan alkutaipaleella ja persut ovat heti napit vastakkain työläisten kanssa. Miten tässä nyt näin pääsi käymään vaikka ihan muuta luvattiin? Ja kohta ovat hallituksen kovassa käsittelyssä kaikki muut pienituloiset. Käsittelyvuoroaan odottaa Yle. Mitä köyhille jätetään

Nyt, kun terveydenhuollon pitää säästää tehostamalla toimintaa ja supistamalla hallintoa, voisiko Puolustusvoimatkin säästää hallinnostaan, jotta valtion kulut saadaan kuriin? Tasapuolisuutta

Pasi Oranta, onneksi oli enkeleitä matkallasi. Toivon, että ovat edelleen mukanasi, kun autoa ajat. Jutusta järkyttynyt salolainen