Koiravero lasten hyväksi

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040-7711777.

Kun päätökset perustuvat vain halvimpaan tarjoukseen on päätös järjetön. Järki-ihmisiä muka valittu päättämään yhteisistä verovaroista. Voisivat katsoa peiliin ja ajatella ihan itse. Halpahalliksi voisi sanoa kaupungintaloa. Haloo

Laktoositon, kyllä se lounaspuuro lapsille Salossa keitetään laktoosittomasta maidosta. Muille rajoitteisille puuro valmistetaan kaura-, soija- tai riisimaidosta allergian, yliherkkyyden tai keliakian takia ja kullekin sopivista hiutaleista tai suurimoista. Puuroa kaikille

Koulussa ei koskaan ole pelkkää puuroa. On myös kiisseliä tai hilloa, leikkelettä, lehtisalaattia, tuorepala ja aina leipää. Lapset tykkäävät puurosta ja siitä tulee kiitosta. Laktoositonta puuroa ei todellakaan keitetä veteen vaan laktoosittomaan maitoon. Puuronkeittäjä

On varaa valittaa puurosta kun ihmiset näkevät nälkää. Hävetkää. Lopen kyllästynyt

Mummu. Syötkö lounaaksi tai päivälliseksi puuroa? Puuro on ennemmin aamupala kuin päivän ruoka. Ja nykyaikana puuro ei oikein kelpaa lapsille. Vaikka sota-aikana kouluissa on syöty puuroa, niin ei sitä tarvitse enää syödä, kun löytyy muutakin ruokaa eikä mikään ole kortilla. Nykypäivään sieltä

Joku moitti kaurapuuroa ja halusi lapselleen riisipuuroa, siis laktoosittomana. Hukassa ovat vanhemmat, kun eivät enää tunne terveellisiä ruoka-aineita. Kaura on sata kertaa parempaa ja ravitsevampaa kuin valkoinen riisi. Ihmettelen jos nykyaikana tarjotaan jossakin lapsille valkoisesta riisistä tehtyä puuroa lounaaksi. Kaura on lähiruokaa, riisi kasvatettu ties missä. Mummeli

Nyt on deflaatio. Tarkoittaa että kaikki hinnat laskevat. Eivät hinnat voi loputtomiin nousta. Kysynnän ja tarjonnan laki sekä kohonneet rahoituskorot hoitavat homman. Hyvä niin. Tietäjä

Mihin kantasuomalaiset ovat kadonneet? Huomio kiinnittyi tähän , kun kotimaisissa tv-ohjelmissa on ulkomaalaistaustaisia jopa enemmän kuin paikallisia. Mihin maailma on menossa? Ikävä isovanhempia

Kuuntelin torstaina eduskunnan kyselytuntia ja täytyy sanoa että hävetti. Hallituksen edustajilta ei tullut yhtään tyhjentävää vastausta esim. siihen miksi leikataan kaikkein vähäosaisimmilta ihmisiltä. Suurituloiset sen sijaan saavat verhelpotuksia. Onko oikein

Hei kaupungin päiväkotien hoitajat, miksi ette ole esimerkkinä huomioliivien käytössä ?Lapsilla liivit, teillä ei. Mummeli

Jere Lundströmin kirjoitus kosketti. Painavaa asiaa lasten ja nuorten välittämisestä. Meillä kaikilla on vastuu heistä. Ope

Joka vuosi tehty on alueella susihavaintoja, mutta lampaita ei vaan saada suojaan. Välinpitämättömyyttäkö lampureilla? Huolehtikaa eläimistänne

Nyt koirille tuntuva koiravero ja tuotto käytetään lasten ja nuorten hyväksi, perheiden kasvatustyön tukemiseen. Lapsissa on meidän tulevaisuus ja rakkaus tulee näkyä jokaisen lapsen arjessa. Tunnista todellisuus

Noista kettutarhoista tulee mieleen kettujen Auschwitz. Ja kyllähän Auschwitz myös työllisti. Huono peruste

Ajakaa Salosta Koskelle, koette ja näette missä kunnossa tie on. Tien hoito ja kunnostus on täysin ala-arvoista. Impolan sillalle on tuotu iso teräslevy paikkaamaan siltaa, siinä se keikkuu ja heiluu. Autoilija

Sähköstä pitää päästä eroon. Siihen ei voi luottaa. Yritykset säästävät, kotitaloudet säästävät. Tietenkin

Eivät nuoret oirehdi, he kulkevat ajan trendien mukana. Nuoret tietävät syyn ja kärsivät nyt sen seurauksista. Ongelma on se, että vanhemmat eivät halua myöntää sitä. Kulttuurista värinää

Sähköyhtiöt yrittävät myydä sähkösopimuksia jatkuvasti, mutta kun yrität olla yhteydessä sähköyhtiöön, ei sieltä vastata sähköposteihin ja chat ei toimi. Kiitoksia ja hyvästi Turku Energia. Ei jatkoon

Mikä noita tammia tänä kesänä vaivaa? Olen niin monessa paikassa huomannut, että lehdet tippuvat ja oksat osassa kuivaneet tai menneet mustiksi. Kuiva

Putin vakuuttaa luotettunsa Trumpin syyttömyyttä rikoksiin. USA:n republikaanien oikeisto haluaa Bidenin rikossyytteeseen. Joutuukohan Biden vankilaan, jos Trumpista tulee presidentti? Korkein oikeuskin on republikaanienemmistöinen. Realiteetti vai kuvitelmaa

Nyt on selvitetty kokoomuksen ja Perussuomalaisten ansiotaso. He ajavat omiensa asiaa ja ohjaavat veronkevennykset yli 85 000 euroa vuodessa ansaitseville. Hyvätuloisia

Varhalla on varaa laittaa johtoporrasta maantielle. Ovat kaiken lisäksi isopalkkaisia. Potilaat eivät tarvitse johtajia, mutta terveydenhoitohenkilökuntaa tarvitaan. Pienemmällä määrällä johtajia kyllä pärjätään. Joten johtajat tuottavampaan työhön missä teitä tarvitaankin. Vinkki

Kuka sekoittaa ja siirtää yön aikana postiani? Tärkeä kirje erotettu Salkkarista väärään laatikkoon? Kuka, miksi?

Luuleeko joku, että Tony Blair -säätiö palkkaisi rocktähden konsultoimaan valtioiden johtajia ja hallituksia poliittisista strategioista? Sanna Marinin kyvykkyys on oikea peruste. Median harhoja