Kyllä isä osaa -komedia saa jatkoa Teatteri Provinssissa

0
Rikalanmäen kesäteatterin Kyllä isä osaa -näytelmässä esiintyivät Tuukka Leijavuori (vas.), Ella Valanne, Jarno Muro ja Marja Ruokonen. Muro ja Ruokonen jatkavat isän ja äidin rooleissa myös näytelmässä Kyllä isä osaa Espanjassa. Kuva: Jarmo Elomaa

Teatteri Provinssissa nähdään tulevana talvena jatkoa tänä kesänä Rikalanmäen kesäteatterissa esitetylle Kyllä isä osaa -komedialle.

Komedian käsikirjoittaja Pekka Lepikkö on päättänyt antaa Teatteri Provinssille uuden Kyllä isä osaa Espanjassa -komedian kantaesitysoikeudet. Viimeksi Provinssissa nähtiin kantaesityksenä musiikkinäytelmä Valon pisaroita vuonna 2022.

Kyllä isä osaa Espanjassa -näytelmän ohjaa Joonas Suominen. Isän ja äidin roolin tekevät Jarno Muro ja Marja Ruokonen, jotka olivat samoissa rooleissa myös Rikalanmäen Kyllä isä osaa -esityksessä. Lasten rooleissa nähdään Mathildedalin kesäteatterista tältä kesältä tutut näyttelijät Elsa Pietilä ja Petteri Kallonen. Kuvioita sotkevan espanjalaisen rooliin on kiinnitetty Esa Nummela.

Näytelmän ensi-ilta on 16. helmikuuta Teatteri Provinssin päänäyttämöllä.