Neljännesvuosisadan ikäisen Salohallin kattoon nostetaan Roope Ahosen pelipaita

0
Roope Ahonen pelasi ammattilaisuransa viimeiset kaudet Vilppaassa numerolla 8. (kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo)

Salon Vilpas kunnioittaa oman kasvattinsa Roope Ahosen koripallouraa juhlavalla tavalla. Ahosen pelipaita nostetaan Salohallin kattoon 28. lokakuuta pelattavan korisliigaottelun Vilpas–Kataja yhteydessä.

Ahonen ilmoitti uransa päättymisestä viime viikolla. Ensimmäiset miesten I divisioonaottelunsa hän pelasi Vilppaassa 15-vuotiaana yli 17 vuotta sitten.

Kyseisen ottelun yhteydessä vietettävä ”Roope Ahosen ilta” osuu myös ajankohtaan, jolloin Salohalli ehtii neljännesvuosisadan ikään. Palloilun ja sittemmin monen muunkin urheilulajin pyhätössä pelattiin ensimmäisiä pääsarjatason otteluita loka-marraskuun taitteessa vuonna 1998.

 

 

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments