”Onko täälläkin demareita?”

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040-7711777.

Pakko laittaa pari asiaa. Ensinnäkin, jotenkin ei mene jakeluun, että täällä olisi edullista asua. Ei sitä ainakaan asuntorakentamisessa huomioida ja sitä kautta yritettäisiin saada ihmisiä tänne! Ja toiseksi, onko täälläkin demareita! Muutimme 10 vuotta sitten tänne siinä toivossa, että pääsisimme demareista eroon. Tuli siis vikatikki. Voi harmitus

Nimimerkki Kuva esiin kyseli miksi SSS julkaisee niin vähän myönteistä SDP:stä. SDP:llä on ihan oma lehti, josta saa lukea pelkkää hyvää puolueesta ja sen henkilöistä. Lindtmanin aiempiin natsitervehdyksiin ja muuhun riekkumiseen löytyvät kuvat netistä. Itseään kunnioittava aviisi pyrkii tasapuoliseen ja totuuden muistavaan informaatioon. Poliittiset ambitiot ovat ihan eri luku. Ape

Säästää pitää. Maalaisjärjellä pääsisi pitkälle. Tämä on itsestäänselvä asia, että ikä-ihmiset ovat se suurin joukko meillä ja he ovat ansainneet kelvollisen hoivan elämänsä loppuvuosille. Emmehän me oikeasti tarvitse heidän hoitamiseensa kaiken maailman seuraamiskaavakkeita ym. Jokaisen alalla olevan pitäisi tulla ”kentälle”, eli hoivatyöhön mukaan. Ei se tietokoneilla istuminen ja uusien epäolennaisten asioiden pänttäys ketään hyödytä. Aika moni ymmärtää mikä elämän ehtoopuolella on ensisijaista. Eikö se ole turvallisuus, itsensä ihmiseksi tunteminen ja pienten ilojen kokeminen? Vanhus kohta itsekin

Toiminnantarkastajana kirjoitin tarkastusraporttiin maksurästien määrät ja mainitsin hallituksen puheenjohtajalle sekä kyseiselle osakkaalle rästeistä. No, ne olivat vain satasia. En maininnut nimeltä muille juoruilun välttämiseksi. Toiminko väärin

Kim-Putin. Siinä on varsinainen yhdistetty järjettömyyden pommi. Paholaisen uusi nimi, joka uhkaa länttä. Kimputin

Timo Soini ja Sanna Marin. Molemmat pettivät puolueensa. Itserakkaus yli kaiken

Viron Viljandissakin ihmetellään miten Salossa voi olla kaksi jäähallia ja kolmas pitäisi saada. Mä vaan

Vuonna 2021 ihmettelin, kun myyjät melkein innoissaan kertoivat, kuinka paljon hinnat olivat taas nousseet. No, mitäs nyt kun ovi ei enää käy? Kyllähän tämä oli selvää jo silloin miten tulee menemään. Joku kuitenki korjaa pottia tästäkin tilanteesta. Markkina toimii

On se kumma juttu, kun tullaan keräämään marjoja ja sieniä ihmisten pihapiiristä. Oikein bussilla tultiin isolla porukalla. Talollinen

Nopeusvalvonnan lisäksi poliisin kannattaisi tarkkailla Helsingintietä. Sulkuviivan yli ajetaan surutta koko ajan ja mm. tukitaan Helsingintien ja Koskenpäänkadun risteys. Jalkakäytävällä pyöräileville voisi myös järjestää pientä valvontaa. Kyllästynyt

Hallituksen elinkeinoministeri kertoi (5.9) A-studiossa, että hallitusohjelmassa on valtion investointeihin varattu neljä miljardia euroa. Nämä investoinnit tehdään nopeasti tuottaviin kohteisiin. Tarkoittanee sitä, että Tunnin juna -projekti ei toteudu tämän hallituskauden aikana, koska yksikään taloustieteilijä ei ole saanut sitä tuottavaksi. Ulkopuolinen tarkkailija

Ennen ainakin maaseudulla hävitettiin aina itse kissan- ja koiranpennut ja niitähän riitti kaksi kertaa vuodessa lähes joka talossa. Hävitystapoja oli erilaisia, aseita ei kaikilla ollut. Kissat