Salolaisjoukkueilla iloinen harjoitusturnaus

0
Tämän LP Viestin "joukkueselfien" kuvaajana toimi passari Irina Mäkinen.

Salolaisjoukkueet onnistuivat hyvin lentopallon harjoitusturnauksessa Salohallissa. LP Viesti Akatemia voitti turnauksen, ja kakkossarjajoukkue Salon Viesti ylsi seitsemän ykkössarjalaisen ryhmän joukossa pronssiotteluun.

Finaali meni kolmeen erään, ja häviäjäksi osoittautui lopulta Erä. Akatemian voittolukemat Tapanilan Erää vastaan olivat 2–1 (25–17, 17–25, 15–11). Pronssiottelussa Lempo-Volley päihitti Salon Viestin 2–0 (25–22, 25–18).

Akatemia pelasi alkulohkossa kaksi 1–1-tasapeliä Raision Urheilijoita ja Lempo-Volleyta vastaan. 2–0-voitto PuMa-Volleysta riitti finaalipaikkaan Lempon jäätyä niukasti pronssipeliin.

Salon Viesti hävisi Turun Urheiluliitolle 0–2 mutta saavutti 2–0-voitot sekä Erästä että LP-Vampulasta. Tämä saldo riitti lohkon toiseen sijaan, eikä edes finaalipaikka jäänyt kauaksi. Siihen ylsi siis lopulta Erä.

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments