Salon kaupunginjohtaja avaa tuliterän K-Marketin Alhaisissa – myymälätilaa on kymmenkertaisesti vanhaan verrattuna

0
Alhaisissa on oltu ilman ruokakauppaa tammikuusta saakka. Kuva on elokuun puolestavälistä, jolloin uuden myymälän rakennustöitä oli vielä käynnissä.

Alhaisten uusi K-Market Taika avataan Salossa torstaina aamupäivällä. Samalla Alhaisissa asuville avautuu muhkeasti enemmän ruokakauppaneliöitä kuin aiemmin: uusi K-Market on myymäläpinta-alaltaan lähes kymmenen kertaa vanhaa suurempi.

Alhaisissa on oltu ilman kauppaa tammikuusta saakka. Kesko luopui kuluneesta myymälästä Kärkänkadun ja Hakastaronkadun kulmassa, ja uusi on noussut puolen kilometrin päähän Kirjolankadun varteen.

Kauppiaat ovat tutut, Tarja ja Sauli Kaartinen. He pitivät myös vanhaa Alhaisten ruokakauppaa, ja lisäksi he ovat kauppiaina toisessa salolaisessa myymälässä, K-Market Pahkavuorella.

Kauppiaspariskunta kertoo Keskon tiedotteessa, että asiakastoiveita on saatu runsaasti ja kaikki on voitu toteuttaa. Esimerkiksi vegevalikoimaa on lisätty ja gluteenittomille tuotteille järjestetty omat hyllyt ja pakastetila.

Uuden K-Marketin pihalta löytyy myös sähköautojen latausasema. Sisällä seisovat Matkahuollon ja Postnordin pakettiautomaatit.

Kaupan nimeksi tuli Taika, ja Kaartiset lupaavat asiakkailleen taianomaista palvelua.

Torstaina avajaisnauhaa ovat leikkaamassa Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen sekä Keskon aluejohtaja Mika Sivula.