Salon linja-autoasemalta puuttuu matkatavarasäilytys – kaupunki toivoo yrittäjää hoitamaan palvelua

3
Salo aikoo ehostaa linja-autoasemaa loppuvuoden aikana. Kuva: SSS Arkisto/Marko Mattila

Salon linja-autoasemalle saattaa tulla mahdollisuus matkatavaroiden säilytykseen.

Salon kaupunki on selvittänyt tavarasäilytystä keskustassa Mika Nummenpalon (liik.) valtuustoaloitteen takia.

Nummenpalo toivoi aloitteessaan, että Salon linja-auto- tai rautatieasemalla asennettaisiin säilytyslokeroita, joihin voisi jättää tavaroitaan ja joissa voisi ladata myös älylaitteitaan.

Asiaa valmistelleiden virkamiesten mukaan hyvä paikka säilytykselle voisi olla linja-autoasema, jota on tarkoitus ehostaa loppuvuoden aikana. Se palvelisi samalla rautatieasemaa, joka on lähellä.

Kaupunki ei halua huolehtia säilytyslokeroista itse. Toimivin ratkaisu olisi, että palvelusta lokerikkoineen huolehtisi siihen erikoistunut yritys.

Salo aikoo siistiä linja-autoaseman odotuslaiturialuetta loppuvuoden aikana. Samalla R-kioskin viereen rakennetaan asiakastila. Sen yhteydessä olisi tilaa tavarasäilytykselle.

Linja-autoasemalle on tulossa myös aikataulunäytöt ja penkkejä, joita varsinkin vanhemmat matkustajat ovat toivoneet.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pasi
2 kuukautta sitten

Loppuvuoden aikana, nyt meinaa kaupunki ylittää itsensä, tosin minkä vuoden lopusta puhutaan.

Mamma maalta
2 kuukautta sitten

Istumapaikkoja ja lämmintä odotustilaa takaisin bussimatkustajille. Odotusaluella ulkona, vaikka katon alla, on vetoisa tuulitunneli ja koululaisten vallatessa alueen, on siellä iäkkäämmillä vaikeuksia.

MDI
2 kuukautta sitten

Matkatavaroita sai ennen säilytettyä Matkahuollossa vaan ei toki enää. Koko Linjuri alkaa olla einoheinoa ja pitäisikö koko linja-autoasema siirtää vaikka rautatieasemalle, kun kiinteistönomistajaa ei tunnu kiinnostavan.