SalPa voi suotuisilla tuloksilla varmistaa säilymisensä – pelikiellot Jarolle 2–1

0
SalPan ja FF Jaron voitot kauden keskinäisistä otteluista ovat tasan 1-1. (kuva: SSS-arkisto/Marko Mattila)

Salon Palloilijoilla on lauantaina ensimmäinen mahdollisuus sinetöidä säilymisensä miesten toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. SalPa matkustaa aamusta alkaen kohti Pietarsaarta, jossa se kohtaa FF Jaron kello 16 alkavassa ottelussa.

Säilymistakuu toteutuu, mikäli Joutsenet voittaa oman ottelunsa ja Käpylän Pallo häviää samaan aikaan Kokkolan Pallo-Veikoille. SalPan ja KäPan välinen ero on tällä hetkellä seitsemän pistettä, kun molemmilla on pelaamatta neljä ottelua.

SalPan Roope Pyyskänen otti edellisen JJK-ottelun lisäajalla itselleen pelin toisen varoituksen. Siten hän on pelikieltoisena sivussa.

Pelikielloissa Jaro kuitenkin ”johtaa” 2–1. Runkopelaajista Kareem Moses on kerännyt kahdessatoista pelaamassaan ottelussa peräti seitsemän varoitusta, ja Antonio Hotta huilaa alkuillan ottelun neljän kauden mittaan tulleen keltaisen kortin myötä.