SalPan jääminen alempaan kastiin on harmillinen lähinnä yleisöasioiden vuoksi – kolme katsojamagneettia pelaavat yläjatkosarjassa

0
Halil Bagci ei ole SalPan pelaavana maalivahtina otteluita juurikaan hävinnyt. (kuva: SSS-arkisto)

Ykkösen kärkikvartetti on erottunut tuloksellisesti ja ennen kaikkea pelillisesti muista. Siksi SalPan päätyminen alempaan jatkosarjaan onkin seuralle harmillinen seikka lähinnä yleisöasioiden näkökulmasta. Ajatukset edes nousukarsinnan ensimmäisestä vaiheesta kun olisivat haihattelua.

SalPan kolme suurinta Ykkösen yleisömäärää ovat tulleet odotetusti TPS:ää, HIFK:ta ja EIF:ää vastaan. Nämä kaikki joukkueet pelaavat ylemmässä jatkosarjassa.

YKKÖSEN ALEMPAA JATKOSARJAA, SALPA–JJK LAUANTAINA KLO 16 SALON URHEILUPUISTOSSA

Pitääkö Bagci jälleen nollan?

Lähtökohdat: Molemmilla joukkueilla on pelissä yhtaikaa erittäin paljon ja lopulta melko vähän. Voitto lauantaina saattaa jopa jo riittää SalPalle varmistamaan paikan ensi kauden Ykkösliigassa. Kaksi ottelua koko kaudella voittaneen JJK:n olisi puolestaan pakko venyä voittoputkeen säilyäkseen toiseksi korkeimmalla tasolla.

SalPalla ei perjantain tietojen perusteella ole ainuttakaan terveystilanteesta johtuvaa poissaoloa. Luvassa on seurallinen kaksituntinen, sillä SalPan naiset varmistavat erittäin todennäköisesti sarjanousunsa Kolmoseen samaan aikaan tekonurmella pelattavassa ottelussa.

Seuraa häntä: Halil Bagci. Numerot puhuvat puolestaan. Lainamaalivahti on yltänyt yhdeksässä Ykkösen ottelussa kuuteen nollapeliin, ja lisähuipennuksena samainen saavutus tuli vielä cupin pelissä liiga-Interiä vastaan. Bagcin oltua maalilla on SalPa hävinnyt sarjassa ja Suomen cupissa vain kerran.

SalPan oletettu aloituskokoonpano: Halil Bagci; Frans Grönlund, Michael John, Joonas Meura; Oskari Jakonen, Daniel Kepot, Mikke Louhela, Thomas Agyiri, Roope Pyyskänen; Jesse Huhtala, Olli Jakonen.

Tulosennuste: 2–0.

SalPa kuuluisi ylempään jatkosarjaan, ja tilastoista nousee esiin yllätysnimi – ”Hän kohtaa varsin usein vastustajien parhaita yksi vastaan yksi -pelaajia”

Subscribe
Huomio
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments