Syysmarkkinat villitsevät Salossa viikon kuluttua – vapaita myyntipaikkoja on vielä jäljellä

0
Tivoli avaa ovensa markkinatorstaina klo 12. Kuvassa markkinakieputusta viiden vuoden takaa. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Perinteiset syysmarkkinat tuovat väriä ja elämää Salon keskustaan viikon kuluttua 28.–30 syyskuuta.

Salon kaupunki järjestää markkinat Salon torilla ja sen ympäristössä. Markkinat ovat avoinna torstaina ja perjantaina klo 7–20 ja lauantaina klo 7–16. Markkinoiden ajaksi Länsiranta sekä Horninkatu Mariankadulta Helsingintielle suljetaan liikenteeltä.

Markkinoilla on yhteensä noin 400 myyntipaikkaa, joista keskiviikkona 20. syyskuuta oli vapaana vielä runsaat 20. Myyntipaikkoja voi varata Salon kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: verkkokauppa.salo.fi. Verkkopalvelusta näkyy, että eniten paikkoja on vapaana Länsirannassa. Myös varsinaisella torialueella on joitakin tyhjiä hajapaikkoja. Lisäksi vapaina ovat vielä kaksi Torikadun alun myyntipaikkaa.

Markkinoille saapuu tuttuun tapaan myös Tivoli Sariola, joka pystyttää tivolinsa jo keskiviikon aikana. Tivoli avaa ovensa torstaina klo 12, ja laitteissa saa ilakoida klo 20 saakka. Perjantaina tivoli on avoinna klo 11–20 ja lauantaina klo 10–16. Tivoli jakaantuu edellisvuosien tapaan kahdelle alueelle eli Salon torilavan ympäristöön sekä torin ympyräparkkiin.