Tarvitaan sukellustaitoinen sähkömies

0
Tekstaripalstan keskusteluun voi osallistua lähettämällä viestin numeroon 040 7711777.

Eikö Salosta löydy sukellustaitoista sähköasentajaa joka voisi korjata Mahtinaisentien alikulun pumpun sähköt? Pulipuli

Miksi Mahtinaisentien alikulkutunnelia ei pumpata tyhjäksi? Palolaitoksilla on pumppuja ja letkuja, Vähäjokeen mahtuu vettä. Nyt vesi imeytyy maahan laajalle alueelle. Tulee talvi ja maa jäätyy, keväällä routa sulaa ja Mahtinaisentie sortuu, rekka retkahtaa sortumaan. Kai sitten löytyy vastuussa oleva virkamies? Ihmettelijä

Asun yksiössä ja sängyn vieressä on uusi liesi, jonka näyttö kirkas kuin olisi pitkät päällä autossa. Laitoin himmenninkalvoa näytön päälle. Kalvoa ei edes huomaa ja näyttö nyt ihan normaali. Saa nukuttuakin. Ite keksin

Kaupungin asukkaita hoidetaan, mutta kaikki edut otettiin hoitajilta pois kun tuli Varha. Ei enää mitään ohjattua liikuntaa, kuten vesijumpparyhmät, saati fysioterapiaa, pelkkää työtä. Ei pidemmänpäälle tuo säästöä. Mitäs nyt?

Simo Vesa, Läntisen hammaslääkäriaseman ilmoittautumislaite on periaatteessa ihan turha, koska kyllä ihmiset ilman sitäkin ovat osanneet ajallaan paikalle tulla. Ne jotka eivät tule, eivät myös välitä onko konetta vai ei. Pois koko kone ja turhat kulut. Maalaisjärkinen kepulainen

Kiitos fiksulle. Pudotin puhelimeni levähdyspenkillä. Jostakin syystä sijainti ei toiminut. Fiksu oli nostanut sen selkänojan rakoon muilta huomaamattomaksi, jolloin matkaa seuraamalla ja soittamalla löytyi heti. Toinen tapa on ottaa talteen ja odottaa soittoa. Kiitos

Töissä käyvä työtön, ymmärrän pointtisi. En kuitenkaan ymmärrä sitä, että samaan aikaan Suomessa huudetaan oikein isolla äänellä työvoimapulaa. Miksi pientä tuntimäärää tekevä ei sitten työllisty pysyvästi, kun kerran työntekijöistä on pulaa. Harhaako vain

Jokohan nyt on tullut suomalaiselle työelämälle selväksi mikä puolue Purran perussuomalaiset on? Ei ainakaan aja työelämän asioita. Lakko

Suomen hallitus sopisi Venäjän puolelle. Tehdään rankkoja päätöksiä ja kurjistetaan kansaa. Niin aivopestyjä etteivät näe eivätkä halua kuulla totuutta. Oligarkit keräävät roposet. Työtä pitäisi tehdä talkoolla ja valittaa ei saa. Apuakaan ei saisi antaa, koska se on heidän rahaa. Orjuuteen häpeilemättä

Riikka Purra ei osaa kommentoida mistä johtuu kannatuksen lasku. Minä yksinkertainen henkilö tiedän miksi. Olette unohtaneet vähävaraiset, jotka ovat teitä äänestäneet, nyt tulisi tehdä käännös. Valta sokaisee

Miksi poliisi nopeusvalvoo rauhallisina aikoina, jolloin liikenne on hiljaista? Työliikenne molempiin suuntiin ja viikonloppua lähestyvät illat ovat tyypillisiä nopeus- ja muiden liikennerikkeiden aikoja. Pelisilmää

En käsitä miten torin kelloa voidaan sanoa maamerkiksi kun se ei edes näy kauaksi ja sitä ei huomaa ellei tiedä sen olemassa olosta. Ihmettelen

Jussi Uotin panettelukirjoitukset eivät ole kommenttien väärttejä. Voi voi

Jussi Uotin kirjoitus (SSS 25.9.) oli täyttä asiaa. Totuus ei pala tulessakaan

Puuroista ollut paljon puheita ja mielipiteitä. Tattarista puhutaan aika vähän, mutta se on vitamiineiltaan ykkönen. Kaura on kakkonen ja ohra kolmas. Tattari on hyvä, koska jos syö paljon lääkkeitä se voi auttaa vatsan toimintaan. Minun nuoruudessani syötiin paljon ohrapuuroa. Se oli hyvää ja pehmeänmakuista. Koulussa oli myös ruispuuroa. Kannattaa testata. Kartuusi

Markkinataloudessa ei tunneta yritystukia. Kova kovaa vastaan

Arvoisa terassin rakentaja, onko ihan pakko rakentaa yöllä? Nytkin työmaavalo loistaa ja kolistelet täyttä päätä, vaikka kello on jo 22.30 illalla. Käsittääkseni yörauha kello 22 alkaen koskee myös omakotialuetta. Yörauha

Kiitos Juha Ruusuvuori hyvästä kirjoituksesta. Lisäisin vielä kysymyksen, että kuinka iso osa suomalaisten masennuksesta johtuu kielteisyyttä huutavista lehtijutuista. Voisivat negatiivisuutta levittävät lehdet ryhtyä kantamaan vastuunsa kansan mielenterveydestä. Hyviä asioita on Suomessa paljon. Myönteisyyttä

Juha Ruusuvuori, loistava kolumni. Kiitos siitä. Kyllä tämä tyytymättömyys on mennyt jo liiallisuuksiin. Paljon on asioita, joista olla kiitollinen. Ja myös laumasieluisuus on vallannut alaa yhä enemmän, omien aivojen käyttö olisi niin suotavaa. Mökin muori

Kauan sitten paimenet hälyttivät suden nähdessään. Paimenen palkkaaminen on kai pienempi kuluerä kuin lauman menettäminen. Susi, susi